Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

В-к Труд: Насочват се към широкия център на София

2022-05-11   |  Труд, 10.05.2022, с. 20

Вниманието на купувачите и на брокерите в София се насочва към зоната на широкия център, включващ квартали като Зона Б-5, Зона Б-18 и Б-19, Банишора, както и други райони, които граничат непосредствено с централните части на столицата и се явяват тяхно естествено продължение.

Там има налични терени за строителство и вече започна реализацията на доста мащабни проекти, които доказано променят градската среда и увеличават привлекателността на тези райони, посочват от BULGARIAN PROPERTIES.

Освен близост до центъра, тези райони имат предимствата на пълна транспортна и инфраструктурна обезпеченост, училища и детски градини, магазини и всякакви удобства.

А новите проекти ще осигурят и така нужната съвременна среда на живот, наличие на собствени вътрешни дворни пространства и качество, на което настоящите купувачи държат, посочват брокерите.

Наред с районите от широкия център, на традиционен интерес ще се радват вече наложилите се южни и източни райони на столицата, както и развиващите се райони с ново строителство около околовръстното шосе на София.

Вижте нашите оферти за ново строителство в централни райони на София

Разгледайте всички оферти за ново строителство в София

Емилия Емилова разказва за една от нашите топ сгради в широкия център - AMur Homes:



  прочети повече статии

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване