Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Топ жилищният проект в София MAREA SKY се завръща с нови предложения

2021-10-27   |  profit.bg


Един от топ проектите ново строителство на пазара в София - MAREA SKY, се завръща с нови две секции.

Първите две секции от комплекса са почти напълно разпродадени и бележат напредък в строителството.

Секция 2 (А) има завършена зидария до последен етаж и предстои поставяне на дограмата, а секция 1 (B) е с поставена дограма до втори етаж.

Това съобщават от BULGARIAN PROPERTIES, които продават MAREA SKY ексклузивно и без комисионна от купувача. Вижте подробна информация за комплекса тук


Проектът се намира само на 150 метра от Националната спортна академия, като имотите откриват чудесни градски и планински гледки.

MAREA SKY се отличава с модерна архитектура и стилно осветление на фасадата, а дворната композиция е изпълнена с много зеленина.

Апартаментите се продават завършени по БДС, като разпределението на площите осигурява максимален комфорт и уют на новите обитатели, а стаите са просторни и изпълнени с естествена светлина.

Цените на имотите се движат в диапазона от 813 до 1 250 €/кв. м.

Има възможност за допълнително закупуване на мазета/складови помещения, подземни и надземни паркоместа, както и надземни гаражи.

Вижте още топ обекти ново строителство в София




  прочети повече статии

Сподели
AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още

Изпратете запитване