Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Михаил Чобанов по NOVA TV за това какви ваканционни имоти купуват българите в пандемията

2021-02-20   |  nova.bg


Михаил Чобанов, собственик на BULGARIAN PROPERTIES, беше гост в сутрешния блок на NOVA TV "Събуди се". Той беше поканен да коментира актуалната тенденция на засилено търсене на имоти по Българското Черноморие и цените на ваканционните имоти.

„Българите са основна движеща сила на пазара на ваканционни имоти по морето вече 2-3 години. Ако преди две години, те бяха около 50% от пазара, пандемията ги превърна в лидер”, заяви Михаил Чобанов.

„Интересно е, че не може да се каже, че цените са се повишили значително. Това, което купуват българите, са по-скъпи ваканционни имоти, спрямо предходни години. Купуват ги и без кредит”, коментира още той.


„Традиционно Созопол е предпочитано място за българите. Другите две-три места, които се открояват като по-високи в ценови клас са село Лозенец и части от Свети Влас”, каза още Чобанов.

"По време на имотния бум най-голямото застрояване по нашето Черноморие беше в района на Слънчев бряг и Равда. Съответно там има най-много имоти на пазара, така че за 20 000 евро не е невъзможно да се купи в момента приличен апартамент пеша до плажа."

Научете повече за морските имоти от първа ръка и се подгответе за лятото, като изгледате целия разговор 🎥👇



Разгледайте нашите оферти за морски имоти

  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване