Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Ж.к. Младост 4 е атрактивен

2018-04-11   |  Труд, 10.04.16, с. 20

Най-много закупени жилища през 4-тото тримесечие на миналата година има в столичните квартали Кръстова вада, Студентски град и Витоша с приблизително равен дял на продажбите в тях, сочат данни на Bulgarian Properties.

Имотите в Младост 4 бяха изключително търсени, но поради ограничено предлагане, особено на двустайни жилища, сделките там бяха отложени в изчакване на повече и по-добри оферти.

Най-скъпо продавани са жилищата в центъра на София и в Лозенец, където средните цени за последното тримесечие на миналата година бяха 1510 евро/кв. м. в центъра и 1407 евро/кв. м. в Лозенец. И в двата квартала предпочитани са луксозните апартаменти с поне две спални.

Вижте имотите ни в центъра на София

Вижте офертите ни в столицата


  прочети повече статии

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Изпратете запитване