Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Нов дом в Черноморец: Жилища от 44 300 евро в луксозен комплекс

2021-08-26   |  Profit.bg


Разположен на 24 километра на югоизток от Бургас, на южния бряг на най-големия морски залив у нас - Бургаския, Черноморец се намира в свой собствен мъничък залив във формата на морска подкова, наречен Свети Никола.

Легнало на пътя на птиците Via Pontica, градчето предлага 2 200 слънчеви часове в годината - съвсем малко под 2 450-те часа в най-слънчевия град у нас Сандански.

В миналото село Свети Никола се слави с най-сладките и сочни дини, наричани карпузи. В днешния Черноморец туристите могат да хапнат вкусни морски специалитети, богато подправени с девесил - вълшебната българска подправка за продукти, идващи от морето.

Този кратък разказ предава само част от чара на градчето, в което днес живеят около 2 000 души. А един качествен и отлично работещ ваканционен комплекс сега ви дава шанс и вие да се сдобиете с адрес в Черноморец.

Марина Хил/ Marina Hill е разположен в тихата част на курорта, само на пет минути от плажа и на 200 метра от търговската зона.

Състои се от две сгради, разположени в общ охраняем двор от 3 845 кв. м, от който 1500 кв. м са просторна градина с външен басейн, беседка, място за игри и почивка. Предлагат се 24-часова рецепция и охрана.

Сградите са изцяло завършени с висококачествени и енергоефективни строителни материали, има и подземни гаражи.

Предлагат се просторни студиа и двустайни апартаменти, завършени до ключ. Комплексът осигурява опции за обзавеждане, осигурени са поддръжка и отдаване под наем на имотите на хотелски принцип.

Имотите се управляват от компания с отлична репутация и множество емблематични комплекси и хотели в своето портфолио.

Цените на студиата започват от 44 300 евро, а на двустайните апартаменти от 49 000 евро. Предагат се от BULGARIAN PROPERTIES без комисионна за купувача.

Вижте всички морски имоти от BULGARIAN PROPERTIES

  прочети повече статии

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване