Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Списание Идеален дом: Новото строителство - хит на пазара

2020-03-04   |  Идеален дом

90% от закупените жилища през 2019 г. са в нови сгради, според данните на Bulgarian Properties, водеща компания за недвижими имоти, носител на награда "Агенция на годината" и специализирана в продажбите на имоти ново строителство.

"Разрешителните за строеж на нови сгради нарастват с бърз темп през последните години и в резултат предлагането на жилища се увеличи. Това балансира пазара и даде възможност на купувачите за много по-голям избор на качествени жилища, отговарящи на съвременните стандарти за градски живот. Новите проекти стават все по-модерни и впечатляващи и допринасят за преобразяването на цели квартали в големите градове", коментира състоянието на пазара Полина Стойкова, изпълнителен директор на Bulgarian Properties.

Вижте част от нашите нови проекти за отделни сгради или затворени селища като Park View Residence в кв. Банишора, Modera Residence в кв. Витоша, AMur Residence, Vitosha View, Tech Park Residence.

Разгледайте всички обекти ново строителство, предлагани от BULGARIAN PROPERTIES.

  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Изпратете запитване