Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

в-к Труд: Новото строителство е над 60% от продажбите

2018-04-10   |  Труд, 10.04.16, с. 20

Новото строителство продължава да съставлява над 60% от продажбите в София, сочат данни на агенцията за недвижими имоти Bulgarian Properties.

Данните на Националния статистически институт показват, че през четвъртото тримесечие на миналата година са издадени 201 разрешителни за строеж на нови жилищни сгради. Строителството продължава с много бързи темпове, особено след като през 3-тото тримесечие на 2017 г. бяха издадени 262 нови разрешителни, което е най-високото им тримесечно ниво от близо 10 години насам.

В резултат за цялата 2017 г. разрешителните за строеж на жилищни сгради в София са 827, при 695 за 2016 г., което е ръст от близо 19%.

Тези данни показват, че предлагането на ново строителство продължава да се увеличава, което ще спомогне да се засити наличното търсене и пазарът да се уравновеси.

Вижте нашите топ оферти ново строителство в София


  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване