Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Списание Идеален дом: Оптимистична прогноза 2020

2020-03-04   |  Таня Червенкова, списание Идеален дом


Дом в нова кооперация, която е самостоятелна или част от затворен тип селище, в хубав квартал и особено в близост до природата – това е високият стандарт за живот, към който се стремят все повече софиянци.

Тези жилища предлагат най-добрите условия за съвременно обитаване. Те се предават с гарантирано качество на строителство, което е все по-иновативно и сигурно, както и с добро вътрешно разпределение на отделните апартаменти или къщи. В луксозните обекти почти не се налага допълнително преустройство с премахване на стени, разширяване на помещения и други ремонтни работи. Те имат елегантно оформени общи части и често осигуряват за обитателите различни допълнителни удобства от типа на умен дом.

София е с най-раздвижения имотен пазар и така ще бъде и занапред, твърдят брокери. В милионния град продължава да расте интересът към терени за строителство. В процес на изграждане са доста атрактивни нови проекти за отделни сгради или затворени селища като Park View Residence в кв. Банишора, Modera Residence в кв. Витоша, AMur Residence, Vitosha View.

Сред най-значимите проекти изпъква OKOL Lake Park, чиято модерна концепция на строителство предвижда много високо качество и дълготрайна експлоатация с 10 години гаранция на всички компоненти в жилищата, включително на оборудването. Комплексът е само на 30 километра от София, в землището на язовир Искър, където в красива природна среда ще има ваканционни имоти, брандирани къщи и семейни жилища.


Оптимистична прогноза 2020

Макар че в края на миналата година се появиха прогнози за евентуален предстоящ спад в търсенето на жилища, новата 2020-а започна с истински бум в покупките, категорични са брокерите. "Още в първите месеци определено забелязваме много силен имотен пазар във всички негови сегменти - потвърди Полина Стойкова, изпълнителен директор на Bulgarian Properties. - Очакванията са за голям интерес към луксозните жилища, вече има реализирани сделки за много скъпи къщи." През 2020 г. се очаква да има голямо разнообразие на предлаганите имоти на цени, които няма да са много по-различни от тези през 2019-а. "Тази година ще се появи по-голямо предлагане на имоти ново строителство на вторичен пазар във вече завършени сгради и едновременно с това ще има отличен избор от сгради в различен етап на изграждане", предвижда Полина Стойкова.

Няколко фактора спомагат за порасналия интерес към оживлението на имотния пазар - в момента има перфектното съчетание между ниски лихви по ипотечните кредити, ръст на доходите и спад на безработицата. Миграцията към големите градове ще продължи да оказва влияние върху развитието на пазара.

Разгледайте всички обекти ново строителство, предлагани от BULGARIAN PROPERTIES.

Оферти за продажба и наем в София

  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване