Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Монитор: Пуснаха имоти на отсрочено плащане

2020-05-29   |  Монитор, 25.05.2020, с. 1

Офертите за жилища над 100 хил. евро намаляват. Заради намаленото търсене продавачите и на стари жилища са готови да изчакат купувачите с плащането, научи "Монитор". Доскоро подобни схеми се прилагаха основно от предприемачите, изграждащи нови кооперации.

"Продавачите също вече са склонни и на изплащане на сумата на вноски и на практика по-дълъг срок на приключване на сделката дори за старо или готово жилище", обяснява Полина Стойкова, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES. "Обикновено са готови сега да отсрочат плащанията до края на годината. Това се дължи и на факта, че до преди 2-3 седмици те трудно щяха да намерят начин да си вложат парите някъде. Стресът е както за продавачите, така и за купувачите, но последните по-бързо се отърсват и вече доста от тях са по-решителни от преди", добавя тя.

Вижте нашите оферти за имоти на разсрочено плащане

Разгледайте къщи на село

Вижте топ оферти в морски курорти

Продайте имот с нас!

  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване