Пренасяме основната си дейност онлайн

2020-03-17   |  BULGARIAN PROPERTIES

Ситуацията изисква да пренесем основната част от дейността си онлайн и да ползваме всички възможности на съвременните технологии - нещо, в което ние като компания винаги сме били силни и сме подготвени да се справим по най-добрия начин!

BULGARIAN PROPERTIES е една стъпка напред и ви предлагаме да се възползвате от следните наши онлайн услуги:

🔵 Посетете имоти в София и цялата страна с нашите виртуални 360-градусови турове! Пренесете се в уникалната атмосфера на всеки един имот, който заснемаме в пълен детайл!

🔵 Организирайте си онлайн оглед с 🎥 видео връзка по Viber или Skype! Свържете се с отговорния брокер за харесания от вас имот, за да фиксирате ден и час за виртуална среща.

🔵 🎥 Разгледайте имоти със заснет от нас видео клип. Ще видите отблизо интериора, обзавеждането, степен на завършеност, както и гледките, които се откриват от имота. Снимаме клипове и с дрон, за да покажем напредъка на строителството на сградите ново строителство.
Абонирайте се за нашия YouTube канал

🔵 Заплащайте депозити за имоти, както и за нашите услуги онлайн - с карта 💳 чрез нашия виртуален ПОС терминал през системата на БОРИКА, чрез PayPal или банков превод с онлайн банкиране

🔵 Проверете колко струва вашият имот - изцяло онлайн, експресно и без нужда от срещи!

🔵 Обявете имот за продажба или под наем с нас

🔵 Следете всичко ново за пазара, като се регистрирате за нашата маркетингова комуникация - нови оферти, имоти с намалени цени, актуални пазарни тенденции, ценова статистика и експертни съвети

И най-вече - останете здрави у дома!

Защото #моятдомемоятакрепост и #удомаехубаво!

  Още новини

Сподели
Жилище в Пловдив в комплекс Tomov Plaza
Апартаменти ново строителство в кв. Тракия на ТОП цени от 620 евро/кв.м.! Един от най-продаваните ни проекти в Пловдив, чието строителство напредва, очаквано завършване - 12.2021 г.
Вижте още
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните налични жилища за продажба.
Вижте още

Още Новини

последни новини
Актуално за имотния пазар в условията на пандемия

В настоящата извънредна ситуация ние продължаваме да следим имотния пазар отблизо, за да ви даваме навременна, обективна и точна информация за актуалните тенденции.

Вижте нашите обобщения относно случващото се на имотния пазар в изминалите няколко седмици от въвеждането на извънредното положение.

🔵 Огледи се провеждат, но само при сериозен интерес и с взимане...

06 Април, 2020
Фирмени
Брокерите на месец април 2020 г.

❄ Снежно начало на 🌷 пролетта, рязко превключване от режим на 💥 бум към криза - по всичко личи, че 2020 г. ни е подготвила много изненади и предизвикателства.

Но ние сме убедени, че ще се справим и с това!

Март месец премина на две скорости - изключително 📈 динамичен пазар до средата на месеца и 📉 пауза след въвеждането на извън...

02 Април, 2020
последни новини
360-градусов тур или видео - какво предпочитате?

Виртуален оглед 🧐 на недвижими имоти – пробвахте ли вече различните варианти, които предлагаме?

🌐 Имоти с 360-градусов тур
🎥 Имоти с видео клип

Вижте какво показват данните от проведена от нас анкета на фейсбук страницата ни:

...

01 Април, 2020
Медиите за нас
Как COVID-19 се отразява на пазара на имоти в България?

Намаля ли търсенето и предлагането, правят ли се в момента огледи и по какъв начин, има ли корекции в цените, кои са най-засегнатите сегменти? Какви ще са последиците?

За Economy.bg коментира Полина Стойкова MRICS, изпълнителен директор на Bulgarian Properties:

Няма сфера в живота, която да не е засегната от настоящото извънредно положение и недвижимите имоти не правя...

25 Март, 2020

Изпратете запитване