Последни новини

05.06.2019 Брокерите на месец юни на BULGARIAN PROPERTIES

BULGARIAN PROPERTIES

На старта на Лято 2019 нека да видим кои са Брокерите на месец юни!

Повечето от тях са ви добре познати, тъй като са редовни победители в месечната ни класация. Това доказва техните изключителни умения и компетенции, както и способността им да продават успешно имотите на собствениците, които им се доверяват.

Ще запомним изминалия месец май с безброй радостни моменти в личен и професионален план, множество празници, незабравими морски пътешествия и дълги почивни дни.

Но също така и с пускането в продажба на два нови атрактивни обекта ново строителство в София - New Comfort Home в кв. Дианабад и Св. Св. Петър и Павел в Младост 2, старт на строителството на сграда Е на емблематичния комплекс Vitosha View в кв. Кръстова вада и множество контакти с български и чуждестранни медии, защото ние никога не спираме да реакламираме вашите имоти в България и чужбина и да популяризираме България по целия свят!

Месец юни несъмнено ще бъде ключов за това накъде ще поеме пазарът до края на тази година. Той вече стартира доста динамично, затова нека да видим кои са брокерите на месеца и да им пожелаем успех в продажбите!

1. Иванка Стойкова - старши брокер и мениджър на офис Бъкстон-Манастирски ливади в София. Тя бележи забележителни резултати в продажбите на новия комплекс New Comfort Home в кв. Дианабад. В резултат на нейните усилия наличностите бързо се изчерпват и затова побързайте да си огранизирате среща и оглед.
Вижте офертите на Иванка Стойкова тук

2. Джулия Тодорова - за пореден месец тя е брокер-отличник с множество успешни продажби в хитовите ни комплекси AMur на ул. Мур в Манастирски ливади и Vitosha View.
Вижте офертите на Джулия Тодорова тук

3. Цветан Кемеров - един от най-опитните ни консултанти, който се грижи за продажбите на ексклузивните ни обекти Модера Резидънс в кв. Витоша и Академика в Студентски град.
Вижте офертите на Цветан Кемеров тук

4. Росен Станков - водещ брокер по продажбите на Модера Резидънс (в екип с Цветан Кемеров), на когото дължим в голяма степен завидния темп, с който се разпродава този хитов комплекс, който ще бъде завършен до края на тази година. Росен се оформя като специалист по продажбата на жилища в елитни затворени комплекси. Той се справя отлично и с продажбите в луксозния затворен комплекс София Ленд Резидънс в кв. Лозенец.
Вижте неговите оферти тук

5. Иван Крумов - големият победител от предходните месеци е сред финалистите и този месец и вече е претендент за титлата Брокер на годината. Иван е водещ консултант на ексклузивния ни комплекс Park View Residence в кв. Банишора, който разпродаваме с изключително бързи темпове. От момента, в който го поехме в началото на годината до днес половината от жилищата в комплекса, който се състои от 300 апартамента, вече са разпродадени!
Вижте офертите на Иван Крумов тук

6. Калин Чернев - мениджър на офис Варна и водещ брокер по стратегически важни за компанията обекти. Калин бележи страхотни резултати с продажбите на имоти ново строителство в гр. Варна, а също така и на ваканционен пазар в стратегически важни комплекси за компанията и дори и на селски къщи в селата около Варна и Добрич. Каквото и да търсите в района на Варна, имаме го!
Вижте оферти на офис Варна тук

7. Емилия Емилова - водещ брокер по атрактивния комплекс в Люлин 2, чиито цени са без аналог за София (650 евро/кв.м. с Акт 16). Емилия успява да договори и продава и други интересни обекти ново строителство - в кв. Сухата река, Зона Б-5 и др.
Вижте нейните оферти тук

8. Стилиян Георгиев - най-опитният ни брокер за морски имоти и водещ консултант в офиса ни в Слънчев бряг. Стилиян успява да предложи имоти за всеки вкус и бюджет, а в момента портфолиото му изобилства от атрактивни предложения в района на Слънчев бряг и Бургас.
Разгледайте офертите му тук

9. Теменужка Михалева и Мирослав Караколев - екипът ни от офис Стара Загора бележи успех след успех през тази година и успява да възроди трайно интереса към жилища в града и околните села както сред български купувачи, така и сред многобройните ни чуждестранни клиенти.
Вижте офертите на офис Стара Загора тук

Честито на брокерите на месец юни!

За пореден път вие доказвате, че няма труден пазар и непродаваеми имоти, когато се работи с ентусиазъм и висок професионализъм!

  Още новини
Последни регионални новини
Артпаркът на София е галерия на открито

12/Юни/2019
https://trip.dir.bg

С два театъра в собствените си предели – „София” и „Сфумато”, и още две сцени на отсрещните тротоари – „Зад канала” и „Сити Марк”, с общинския културен център „Средец”, чиято галерия „Сезони” е сред най-интересните в София, паркът, наричан от едни „Заимов”, а от други „Оборище” е най-голямата територия на изкуството в милионния град. И е една от неговите тайни. Повечето му жители и посетители изоб... прочети повече

Коментари от клиенти
Моите поздравления за професионалното, но същевременно неагресивно и приятно поведение на брокер ...
Съпругата ми и аз сме много удовлетворени от работата на BULGARIAN PROPERTIES при покупката на ...
Наистина съм впечатлен: полезно, професионално и бързо. Покупка: селски имот в района на ...
Вижте най-добрите оферти от Банско, Боровец и Пампорово!
Вижте най-актуалните пазарни тенденции и средни цени на имотите в София и страната!
Време за морски имот! Вижте най-добрите оферти от Слънчев бряг и района!
Не губете време за оглед! Организирайте оглед на имоти по Skype!
Луксозен комплекс на ул. Мур до бул. България
Последни Новини
Имотната агенция на годината откри офис и в Бургас

14/Юни/2019
profit.bg

BULGARIAN PROPERTIES откри нов офис в Бургас, информираха от имотната агенция на годината за Profit.bg.

Това е част от стратегията на компанията за присъствие със собствени офиси във всички големи градове и курорти в страната.

Той се намира в модерна офис сграда в кв. Лазур с адрес: ул. Адам Мицкевич 5, вх. Б, ет. 2, офис 2.

Регионални мениджъри за Бур... прочети повече

Последни регионални новини
Стара Загора получи приза "Сигурен град"

11/Април/2019
http://bnr.bg

Стара Загора получи приз "Сигурен град" от дванадесетото издание на конкурса "Кой е най-добрият град за живеене в България", информират от пресцентъра на общината.

Градът получава отличието, защото е с най- малък брой пътнотранспортни произшествия през изминалата година, както и е сред първите по наложени санкции на пешеходци, пресичащи неправилно.

Отличието е било вр... прочети повече

Знаете ли, че?
Доходност от наем и начини сами да я повишим

28/Март/2019
manager.bg

Жилищни имоти

Към момента в София доходността от наем на жилища (двустайни и тристайни) е около 5%, в Пловдив – 6%, за Варна - 4%, за Бургас – 5%.

Рентабилността от тази инвестиция рядко надвишава 5%.

Предимства:

- Лесно отдаване под наем. Д... прочети повече