Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокерите на месец юни на BULGARIAN PROPERTIES

2019-06-05   |  BULGARIAN PROPERTIES

На старта на Лято 2019 нека да видим кои са Брокерите на месец юни!

Повечето от тях са ви добре познати, тъй като са редовни победители в месечната ни класация. Това доказва техните изключителни умения и компетенции, както и способността им да продават успешно имотите на собствениците, които им се доверяват.

Ще запомним изминалия месец май с безброй радостни моменти в личен и професионален план, множество празници, незабравими морски пътешествия и дълги почивни дни.

Но също така и с пускането в продажба на два нови атрактивни обекта ново строителство в София - New Comfort Home в кв. Дианабад и Св. Св. Петър и Павел в Младост 2, старт на строителството на сграда Е на емблематичния комплекс Vitosha View в кв. Кръстова вада и множество контакти с български и чуждестранни медии, защото ние никога не спираме да реакламираме вашите имоти в България и чужбина и да популяризираме България по целия свят!

Месец юни несъмнено ще бъде ключов за това накъде ще поеме пазарът до края на тази година. Той вече стартира доста динамично, затова нека да видим кои са брокерите на месеца и да им пожелаем успех в продажбите!

1. Иванка Стойкова - старши брокер и мениджър на офис Бъкстон-Манастирски ливади в София. Тя бележи забележителни резултати в продажбите на новия комплекс New Comfort Home в кв. Дианабад. В резултат на нейните усилия наличностите бързо се изчерпват и затова побързайте да си огранизирате среща и оглед.
Вижте офертите на Иванка Стойкова тук

2. Джулия Тодорова - за пореден месец тя е брокер-отличник с множество успешни продажби в хитовите ни комплекси AMur на ул. Мур в Манастирски ливади и Vitosha View.
Вижте офертите на Джулия Тодорова тук

3. Цветан Кемеров - един от най-опитните ни консултанти, който се грижи за продажбите на ексклузивните ни обекти Модера Резидънс в кв. Витоша и Академика в Студентски град.
Вижте офертите на Цветан Кемеров тук

4. Росен Станков - водещ брокер по продажбите на Модера Резидънс (в екип с Цветан Кемеров), на когото дължим в голяма степен завидния темп, с който се разпродава този хитов комплекс, който ще бъде завършен до края на тази година. Росен се оформя като специалист по продажбата на жилища в елитни затворени комплекси. Той се справя отлично и с продажбите в луксозния затворен комплекс София Ленд Резидънс в кв. Лозенец.
Вижте неговите оферти тук

5. Иван Крумов - големият победител от предходните месеци е сред финалистите и този месец и вече е претендент за титлата Брокер на годината. Иван е водещ консултант на ексклузивния ни комплекс Park View Residence в кв. Банишора, който разпродаваме с изключително бързи темпове. От момента, в който го поехме в началото на годината до днес половината от жилищата в комплекса, който се състои от 300 апартамента, вече са разпродадени!
Вижте офертите на Иван Крумов тук

6. Калин Чернев - мениджър на офис Варна и водещ брокер по стратегически важни за компанията обекти. Калин бележи страхотни резултати с продажбите на имоти ново строителство в гр. Варна, а също така и на ваканционен пазар в стратегически важни комплекси за компанията и дори и на селски къщи в селата около Варна и Добрич. Каквото и да търсите в района на Варна, имаме го!
Вижте оферти на офис Варна тук

7. Емилия Емилова - водещ брокер по атрактивния комплекс в Люлин 2, чиито цени са без аналог за София (650 евро/кв.м. с Акт 16). Емилия успява да договори и продава и други интересни обекти ново строителство - в кв. Сухата река, Зона Б-5 и др.
Вижте нейните оферти тук

8. Стилиян Георгиев - най-опитният ни брокер за морски имоти и водещ консултант в офиса ни в Слънчев бряг. Стилиян успява да предложи имоти за всеки вкус и бюджет, а в момента портфолиото му изобилства от атрактивни предложения в района на Слънчев бряг и Бургас.
Разгледайте офертите му тук

9. Теменужка Михалева и Мирослав Караколев - екипът ни от офис Стара Загора бележи успех след успех през тази година и успява да възроди трайно интереса към жилища в града и околните села както сред български купувачи, така и сред многобройните ни чуждестранни клиенти.
Вижте офертите на офис Стара Загора тук

Честито на брокерите на месец юни!

За пореден път вие доказвате, че няма труден пазар и непродаваеми имоти, когато се работи с ентусиазъм и висок професионализъм!

  Още новини

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Кенар Резидънс - сграда на бул. Сливница и ул. Д. Петков
Този нов вълнуващ проект е перфектният избор за динамично живеещия човек в столицата. Градски комфорт, централна локация и качествено строителство! Кенар Резидънс се намира на кръстовището на бул. Сливница и ул. Д. Петков, на границата между кварталите Банишора и Зона Б-18 в широкия център на София. Изберете своя нов дом тук!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Отворихме офис в сърцето на Дупница: Посетете ни на ул. Княз Борис I, номер 1!

Новият ни офис в Дупница отвори врати! Той е разположен в центъра на града, на ул. Княз Борис I, номер 1, етаж 1 - срешу ГУМ.

Този стратегически ход е част от нашата мисия да бъдем възможно най-близо до нашите клиенти и да предоставяме висококачествени услуги на местно ниво както за купувачи, така и за продавачи.

В новия ни офис клиентите ще могат да с...

28 Март, 2024
последни новини
Продавате имот? Вижте какви документи са ви необходими

В поредица от материали ви представяме полезна информация за това как най-добре да подготвите жилището си за огледи и как да определите цената на своя имот.

Тук ще се спрем на същината на сделката. Покупко-продажбата на недвижим имот често изглежда сложна и тромава процедура, изисква редица документи и комуникация с различни институции и агенции. А купувачи и продавачи е необходимо ...

13 Март, 2024
Фирмени
Брокери на месец март 2024

Пролетта идва с нови възможности на пазара на недвижими имоти!

Февруари ни показа значителна активност на имотния пазар,обхваща цялата страна и това ни дава много причини за оптимизъм.

Последни пазарни данни и тенденции:

- Наблюдаваме увеличение на издадените разрешителни за строеж - знак за нарастващ интерес към нови проекти.

- Забавянет...

05 Март, 2024
Фирмени
Полина Стойкова на семинар на Камарата на професионалните оценители

На 22.02.2024 г. в София се проведе семинар на Камарата на професионалните оценители на тема "Пазарът на недвижими имоти в България през 2023 година. Тенденции и очаквания за развитие през 2024 година".

Участници в него бяха едни от най-големите агенции за недвижими имоти - ЕРА, Адрес и BULGARIAN PROPERTIES. Те представиха задълбочен анализ и данни за жилищния пазар, ...

26 Февруари, 2024

Изпратете запитване