Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Да очакваме ли ръст в цените на имотите? Отговор - на форума "Шумът на парите"

2015-05-04   |  http://profit.bg/

Ще поскъпват ли имотите? В какви жилища е най-добре да вложим свободните си средства предвид продължаващия спад на лихвите по депозитите? Какви са цените на най-луксозните имоти у нас и каква доходност носят те?

Това са само част от темите, които ще бъдат засегнати в панел „Имоти“ на шестото издание на Шумът на парите. След лекторите личат имената на Никола Стоянов, управляващ партньор на ЛУКС ИМОТИ, Виктор Генев, управляващ съдружник и мениджър бизнес развитие в Амрита, Добромир Ганев, управител на Форос, Александър Бочев, управител на RealNet, и Полина Стойкова, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES.

Според единствената дама в панела: „Шумът на парите” се е доказал като едно от основните икономически събития през годината, на което присъстват всички водещи специалисти. "Залите са препълнени, а темите, които се обсъждат, засягат всички важни аспекти от икономическия живот и показват всички гледни точки. Личните ми очаквания са форумът и през тази година да ми даде възможност да обменя идеи и виждания с експертите в моята сфера - недвижимите имоти, както и да получа синтезирана актуална информация, касаеща цялостното икономическо развитие на страната през 2015 г.”, заяви Полина Стойкова.

Модератор на дискусията ще е Иван Велков. Форумът Шумът на парите ще се проведе на 12 и 13 май в Кемпински Хотел Маринела. Събитието е безплатно за присъствие, като се очаква да събере повече от 40 лектори и 1500 души аудитория. Шестото издание на "Шумът на парите" се осъществява със съдействието на ВИП спонсорите Уникредит Булбанк, Vivacom, Галакси Инвестмънт Груп, както и спонсорите Трейс Груп Холд, София Интернешънъл Секюритиз, ЛУКС ИМОТИ, консултантска къща Амрита, Peugeot и Борика Банксервиз. Медийни партньори на събитието са fakti.bg, offnews.bg, novini.bg, kaldata.com, imot.bg, economic.bg, сп. Forbes, сп. Икономика, агенция Фокус и pariteni.bg. Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Разгледайте имоти в ски курорти

Разгледайте имоти на морето


  Още новини

Сподели
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Още Новини

Медиите за нас
Жилищният пазар в София се ускорява

Средната цена на закупените през първото тримесечие на 2024 г. жилища в София е 1650 евро/кв. м при 1545 евро/кв. м в началото на 2023 г. Така годишният ръст на цените в столицата се ускорява номинално до 6,8 на сто след забавяне в края на 2023 г. Това показват данните на компанията за недвижими имоти "Бългериън пропъртис".

Средната обща цена на закупените апартаменти остава на нив...

23 Април, 2024
Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024
последни новини
Дължим ли данъци при продажба на имот?

В данъчния сезон отговаряме на един от често задаваните въпроси при попълване на данъчна декларация от страна на физически лица:

Дължим ли данък при продажба на недвижим имот? Как се изчислява този данък? Кога продажбата на имот е освободена от данъци?

Доходите на физическите лица, придобити през календарната година, се декларират до 30 април на следващата година с г...

10 Април, 2024

Изпратете запитване