Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Profit.bg: Купуваме все повече имоти - кои са топ проектите в София?

2021-05-25   |  Profit.bg


Имотният пазар в страната отчете най-силното си тримесечие за последните 6 години, показа справка на Profit.bg през април, на база данни от Имотния регистър към Агенцията по вписванията.

В страната се купуват все повече имоти, което се показва както от изнесените данни, така и от информацията, която водещите имотни агенции предоставят.

За периода от 1 януари до 31 март на 2021 г. в София са отчетени 6 683 покупко-продажби на имоти, което е най-силното първо тримесечие на годината от 2008 г. насам.

Промяната в търсенето (към къщи или по-големи апартаменти, но най-вече имоти ново строителство), както и рекордно ниските лихви по ипотечните кредити са само част от причините за този възход.

Според пазарните наблюдатели част от сделките днес се осъществяват и от българи, които доскоро са живели и работили в чужбина, докато други се правят с инвестиционна цел, тъй като имотите отново потвърдиха ролята си на сигурен актив, към който хората се обръщат за вложение на спестяванията си в периоди на несигурност и криза.

Днес ще ви представим част от топ комплексите, които се изграждат в София.

Tech Park Residence в кв. Полигона

Атрактивността на района се повиши след обявеното разширение на третия лъч на метрото към зала Арена Армеец и Окръжна болница.



Жилищата в сградата са проектирани така, че да отговарят на съвременните изисквания на клиентите за уют, спокойствие, светли помещения и комуникативна локация. В сградата се предлагат апартаменти с една, две или три спални.

Tech Park Residence се намира до първия научен и технологичен парк в България - София Тех Парк. Освен предимството на съседството с модерни офис сгради, голям плюс на района е наличието на парк. Вижте подробно за комплекса тук.

Marea SKY в Студентски град

Това е една от най-новите сгради в Студентски град, чието строителство стартира в средата на януари. Тя се радва на голям интерес, като над 70% от наличните жилища в двете фази вече са продадени. Строителството стартира в средата на януари и напредва, като сграда B вече е на кота било.



Проектът се намира само на 150 метра от Националната спортна академия. Имотите откриват чудесни градски и планински гледки с много зеленина. Вижте подробно за комплекса тук.

New Comfort Home в кв. Дианабад

Един от най-търсените комплекси на бул. Г. М. Димитров, намиращ се в непостедствена близост до метростанцията. Той е във финален етап на изграждане и разполага с просторни 3-стайни и 4-стайни апартаменти. Отлично качество на изпълнението е гарантирано от реномираната строителна компания Маркан.



Жилищната сграда е проектирана от водещи архитекти. Разположена е в самостоятелен имот и се състои от 130 апартамента, 78 ателиета, голям магазин за хранителни стоки, аптека, както и три подземни нива с паркоместа. Комплексът е пред Акт 15. Вижте подробно за комплекса тук.

Сграда Царибродска в Зона Б-18

Отлична комбинация от съвременен дизайн, удобни и просторни разпределения на жилищната площ и комуникативна локация - това са само малка част от предимствата на тази сграда.



Проектът се реализира от инвестиционна фирма с дългогодишен опит, насочена към създаването на сгради, които се отличават с функционалност, качество, луксозно изпълнение и оригинална архитектура. Бъдещите собственици ще имат бърз и удобен достъп до централните части на града поради изключително удобното местоположение. Вижте подробно за комплекса тук.

Предлаганите жилища са с площ от 73 до 127 кв. м, а строителството трябва да приключи до края на 2022 г.

Сграда в Младост 4 до Бизнес Парк София

Напредва строителството и на тази престижна сграда с изключително комуникативна локация в столицата. Тя се намира на пешеходно разстояние от метростанция „Бизнес парк“ в кв. Младост 4, в близост до всички ежедневни удобства и представителни бизнес и жилищни сгради.

Седеметажната постройка съчетава лукс, модерна визия, изчистена архитектура и комфорт.



Разполага с двустайни, тристайни, четиристайни, многостайни-мезонет апартаменти - общо 153 бр., стоматологичен кабинет, офис и зеленина и детска площадка за децата ви. Вижте подробно за комплекса тук.

BeHome Apartments в кв. Овча купел

Сграда BeHome е на 6 етажа, с изложения във всички посоки, 31 апартамента, от които 4 са партерни със собствен двор. В допълнение може да се закупи гараж (общо 21 на брой, като 16 от тях са в сутерена и разполагат с мазета, които могат да се ползват и като склад за гуми, инструменти, велосипеди и др.), както и външни паркоместа с платформа за три коли една над друга по 12 000 евро.



Качественото изпълнение на сградата е гарантирано от дългогодишен опит в строителството. Проектът се очаква да бъде завършен до края на 2021 г. Вижте подробно за комплекса тук.

Вижте още от нашите топ проекти ново строителство в София

Разгледайте всички наши обяви в София

BULGARIAN PROPERTIES #БългарскитеИмоти



  Още новини

Сподели
Къщите на село продължават да са хит!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Още Новини

последни новини
Отворихме офис в сърцето на Дупница: Посетете ни на ул. Княз Борис I, номер 1!

Новият ни офис в Дупница отвори врати! Той е разположен в центъра на града, на ул. Княз Борис I, номер 1, етаж 1 - срешу ГУМ.

Този стратегически ход е част от нашата мисия да бъдем възможно най-близо до нашите клиенти и да предоставяме висококачествени услуги на местно ниво както за купувачи, така и за продавачи.

В новия ни офис клиентите ще могат да с...

28 Март, 2024
последни новини
Продавате имот? Вижте какви документи са ви необходими

В поредица от материали ви представяме полезна информация за това как най-добре да подготвите жилището си за огледи и как да определите цената на своя имот.

Тук ще се спрем на същината на сделката. Покупко-продажбата на недвижим имот често изглежда сложна и тромава процедура, изисква редица документи и комуникация с различни институции и агенции. А купувачи и продавачи е необходимо ...

13 Март, 2024
Фирмени
Брокери на месец март 2024

Пролетта идва с нови възможности на пазара на недвижими имоти!

Февруари ни показа значителна активност на имотния пазар,обхваща цялата страна и това ни дава много причини за оптимизъм.

Последни пазарни данни и тенденции:

- Наблюдаваме увеличение на издадените разрешителни за строеж - знак за нарастващ интерес към нови проекти.

- Забавянет...

05 Март, 2024
Фирмени
Полина Стойкова на семинар на Камарата на професионалните оценители

На 22.02.2024 г. в София се проведе семинар на Камарата на професионалните оценители на тема "Пазарът на недвижими имоти в България през 2023 година. Тенденции и очаквания за развитие през 2024 година".

Участници в него бяха едни от най-големите агенции за недвижими имоти - ЕРА, Адрес и BULGARIAN PROPERTIES. Те представиха задълбочен анализ и данни за жилищния пазар, ...

26 Февруари, 2024

Изпратете запитване