Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Мечтаете ли за имот в затворен комплекс?

2019-06-18   |  profit.bg

Искате ли нов имот, при това в напреднало строителство, предлагащ прекрасни гледки към Витоша и всички удобства за семейството ви, които ще ви осигурят конфортен и спокоен живот?

Витоша Ремар Парк е отговорът на вашите мечти.

Архитектурна естетика, висококачествено строителство, функционални разпределения на апартаментите, луксозни общи части и асансьори са само малка част от причините да изберете апартамент в този комплекс.

Тук ще намерите всички екстри на затворените комплекси, красиви гледки към Витоша и спокойствието на един от любимите южни райони на столицата.

Идеята, заложена в комплекса, е съвременният начин на живот, като симбиоза между функционална архитектура, модерен дизайн и утвърденото качество на строителни и довършителни работи.

Без съмнение като основни преимущества можем да посочим красивата гледка към Витоша планина, зелените площи, заобикалящата го среда и добре изградената инфраструктура. Уникално съчетание на висок комфорт и всички удобства на градския живот с усещането за пълноценен живот до зелени площи, недалеч от планина.

Създаден за хора с отношение към модерната и балансирана среда на живот и високи изисквания към строителството. Собствениците на имоти тук ще се радват на максимално оптимизиране на чистата жилищна площ, светли и просторни стаи и отлични общи части.

Съчетание между съвременни и традиционно жилищни елементи с акценти, които създават неповторимия външни вид на комплекса. Тук е постиганата максимална ефективност на жилищните площи, залага се изключително на качественото строителство и модерните, луксозни довършителни работи.

Комплексът е в близост е до последната спирка на автобус № 65, до Южен парк, МОЛ Парадайз, МОЛ България и магазин от веригите LIDL и Billa. През квартала има излаз към южната дъга на Околовръстен път. Предстои изграждане на бърз достъп до бул. България.

Защо да купите апартамент в тази жилищна сграда?
• Предпочитан южен квартал на София, близо до Витоша
• Красиви гледки към планината
• Всички удобства в напълно уреден квартал
• Бърз и удобен достъп до центъра и други квартали на столицата
• Функционално разпределение с максимално използване на пространството
• Качествено строителство
• Строител с над 15 години опит, множество реализирани проекти в България и чужбина и отлична репутация

Цените и архитектурните планове на 11-те свободни жилища към днешна дата може да видите тук. Имотът се предлага ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES, която наскоро спечели приз за "Имотна агенция на годината".


  Още новини

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Ръстът на цените на жилищата в Пловдив, Варна и Бургас се забавя (видео)

След бързо нарастване на цените на жилищата в тези градове, наблюдаваме леко забавяне на темповете на растеж с между 2 и 5 процентни пункта в сравнение с тези от края на миналата година.

Най-бързо продължават да нарастват цените във Варна, където ръстовете се ускориха едва след средата на 2022 г. и към момента остават на нива близо до 20%, докато в Пловдив и Бургас отчитаме годишн...

24 Април, 2024
Медиите за нас
Жилищният пазар в София се ускорява

Средната цена на закупените през първото тримесечие на 2024 г. жилища в София е 1650 евро/кв. м при 1545 евро/кв. м в началото на 2023 г. Така годишният ръст на цените в столицата се ускорява номинално до 6,8 на сто след забавяне в края на 2023 г. Това показват данните на компанията за недвижими имоти "Бългериън пропъртис".

Средната обща цена на закупените апартаменти остава на нив...

23 Април, 2024
Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024

Изпратете запитване