Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Най-продаваните комплекси ново строителство в София за 2021 г.

2021-12-14   |  BULGARIAN PROPERTIES


🎄 Приключва поредна година, в която новото строителство беше най-предпочитано от купувачите.

Търсенето продължава да превишава предлагането, сделки се сключват в най-ранен етап на строителство. Покачването на цените на строителните материали забавя излизането на новите проекти на пазара, което прави изборът още по-ограничен, а цените на жилищата са с тенденция за допълнително нарастване.

В тези пазарни условия, нека да видим кои бяха
🏆 НАЙ-ПРОДАВАНИТЕ комплекси ново строителство в София
през 2021 година и какво все още има налично за продажба в тях!

1. Marea SKY в Студентски град

Marea SKY се нарежда на първо място по продажби за 2021 г.! Комплексът привлече най-много купувачи с отлично местоположение до НСА и Зимния дворец, на нов булевард, с налични удобства и на атрактивни цени.
Наскоро бяха пуснати в продажба нови 2 секции на комплекса. Вижте наличноситите тук

2. Tech Park Residence в кв. Полигона до София Тех Парк

Tech Park Residence e сграда от висок клас, намираща се в бързо развиващия се район на София Тех Парк, близо до The Mall, множество офис сгради и бъдеща метростанция. В продажба са последни 2 двустайни ателиета! Вижте подробно за комплекса тук

3. Lincoln Residence в кв. Овча купел 2

Lincoln Residence е семеен комплекс с голям парк, алеи, детски кът и футболно игрище в кв. Овча купел 2, чието строителство предстои да стартира, а налични за продажба са последни апартаменти на атрактивни цени от 900 €/м2 до 1 000 €/м2. Вижте подробно за комплекса тук

Изберете своя нов дом с BULGARIAN PROPERTIES - лидер в продажбата на имоти ново строителство!

Вижте всички наши оферти за ново строителство в София

Прочетете подробно за нашия успех в продажбата на ново строителство и се свържете да работим заедно през 2022 г.!

  Още новини

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Ръстът на цените на жилищата в Пловдив, Варна и Бургас се забавя (видео)

След бързо нарастване на цените на жилищата в тези градове, наблюдаваме леко забавяне на темповете на растеж с между 2 и 5 процентни пункта в сравнение с тези от края на миналата година.

Най-бързо продължават да нарастват цените във Варна, където ръстовете се ускориха едва след средата на 2022 г. и към момента остават на нива близо до 20%, докато в Пловдив и Бургас отчитаме годишн...

24 Април, 2024
Медиите за нас
Жилищният пазар в София се ускорява

Средната цена на закупените през първото тримесечие на 2024 г. жилища в София е 1650 евро/кв. м при 1545 евро/кв. м в началото на 2023 г. Така годишният ръст на цените в столицата се ускорява номинално до 6,8 на сто след забавяне в края на 2023 г. Това показват данните на компанията за недвижими имоти "Бългериън пропъртис".

Средната обща цена на закупените апартаменти остава на нив...

23 Април, 2024
Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024

Изпратете запитване