Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

24 часа: Новото строителство - хит на пазара и през 2020 г.

2020-02-25   |  24chasa.bg


90% от закупените жилища през 2019 г. са в сгради ново строителство.

Това сочат данните на BULGARIAN PROPERTIES - водеща компания за недвижими имоти, носител на награда Агенция на годината и специализирана в продажбите на имоти ново строителство.

„Разрешителните за строеж на нови сгради нарастват с бърз темп през последните години и в резултат предлагането на жилища се увеличи. Това балансира пазара и даде възможност на купувачите да имат много по-голям избор на качествени жилища, отговарящи на съвременните стандарти за градски живот“, коментира състоянието на пазара Полина Стойкова MRICS, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES.

И допълва: „Новите проекти стават все по-модерни и впечатляващи и допринасят за преобразяването на цели квартали в големите градове“.

Поради големия интерес към този сегмент специално за читателите на 24 часа BULGARIAN PROPERTIES направи селекция на проектите, които са се превърнали в емблеми на развитието на кварталите си и които трайно привличат интереса на купувачите.

Vitosha View – елитен комплекс в кв. Кръстова вада, който даде тласък на развитието на този район. Стартът на строителството на първата фаза беше в началото на 2017 г. Към днешна дата Vitosha View може да се похвали с 3 успешно реализирани и въведени в експлоатация сгради, които са напълно разпродадени, 4-та сграда, която е разпродадена и е в очакване на Акт 16 и 5-та сграда, която е на груб строеж и в която все още има налични жилища. Очаква се скоро да бъде даден старт и на строителството на 6-тата сграда от мини комплекса, която още преди старта си се радва на силен интерес.

Вижте повече за Вижте повече за Vitosha View.


Modera Residence – затворен комплекс със собствен парк в кв. Витоша. Това е един от топ фаворитите на купувачите и е носител на награда за „Най-продаван комплекс“ в две поредни години. Модера Резидънс е отличен избор за всички, които искат спокойствие, близост до планината и комуникативно местоположение, което да им позволява удобно придвижване в града. Комплексът е почти напълно разпродаден – останали са последни налични жилища. Строителството е приключено, оформят се външните пространства и се очаква Акт 16 в края на март 2020 г.

Вижте повече за Вижте повече за Modera Residence


Park View Residence – комплекс в централен район близо до метростанция „Княгиня Мария Луиза“ в кв. Банишора. Още с пускането си на пазара, този проект предизвика интереса на всички, които харесват този район на столицата, както и на всички рационални купувачи, които предпочетоха удобството на един уреден квартал и разумните цени за качествено ново строителство с главен изпълнител ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ. Само за 1 година, откакто продажбите бяха поверени ексклузивно на BULGARIAN PROPERTIES, бяха продадени 90% от жилищата, а именно над 260 апартамента. Park View Residence беше един от първите проекти високо жилищно строителство от най-новата вълна на ново строителство в София и той доказа, че жилищата на високите етажи не само че се харесват на купувачите, но дори стават все по-предпочитани заради по-добрите гледки, светлина и простор. Очаквайте скоро втората фаза на проекта.

Вижте повече за Вижте повече за Park View Residence.


AMur Residence – луксозна сграда на ул. Мур и на метри от бул. България. Това е още един пример за успешна реализация на качествено ново строителство в южен район на София, която отговаря на изискванията на купувачите и успява да накара дори скептиците за развитието на кв. Манастирски ливади да признаят, че кварталът има своите успешни примери и отличен потенциал. Amur Residence напредва уверено и ще бъде завършен в средата на тази година, а наличните жилища намаляват с всеки изминал ден.

Вижте повече за Вижте повече за AMur Residence


New Comfort Home - комплекс в кв. Дианабад до метростанция Г.М. Димитров. New Comfort Home отговори на нуждите на хората, които искат да бъдат в сърцето на градска бизнес зона, да се ползват от удобствата на директния достъп до метро и до отлична градска пътна инфраструктура и всякакви удобства. Комплексът е дело на сътрудничеството между доказан инвеститор със завършен емблематичен затворен комплекс от най-висок клас и на елитната строителна компания Маркан.

Вижте повече за Вижте повече за New Comfort Home

Разгледайте всички обекти ново строителство, предлагани от BULGARIAN PROPERTIES.

Оферти за продажба и наем в София

  Още новини

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Още Новини

Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024
последни новини
Дължим ли данъци при продажба на имот?

В данъчния сезон отговаряме на един от често задаваните въпроси при попълване на данъчна декларация от страна на физически лица:

Дължим ли данък при продажба на недвижим имот? Как се изчислява този данък? Кога продажбата на имот е освободена от данъци?

Доходите на физическите лица, придобити през календарната година, се декларират до 30 април на следващата година с г...

10 Април, 2024
последни новини
Силен старт: Имотният пазар в София с най-много сделки от 2008 г. насам

Имотният сектор в столицата отбелязва по-добро първо тримесечие от 2022 г., която беше най-добрата година за настоящия цикъл на пазара



Имотният пазар в София започна 2024 година на много високи обороти. През първото тримесечие в столицата са вписани 7298 покупки на недвижими имоти. Това е ръст с 14,4% спрямо същия период на 2023 г., когато бяха вписани 6381 пок...

05 Април, 2024

Изпратете запитване