Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Софиянци търсят апартаменти ново строителство в южните квартали

2014-11-12   |  www.profit.bg, 11.11.2014

Оптимистичните ни очаквания за тази година определено се оправдаха, особено през второто полугодие, когато наблюдаваме значителна активизация на имотния пазар в София, посочва Полина Стойкова, изпълнителен директор на имотната компания BULGARIAN PROPERTIES.

Продажбите на жилищни имоти в столицата отбелязват ръст от 15% спрямо миналата година и вече уверено можем да твърдим, че втората половина на 2014 г. ще се превърне в най-успешното полугодие за имотния пазар от началото на кризата. Интересът на купувачите е насочен основно към покупка на апартаменти ново строителство в южните квартали на София, като често се предпочитат обзаведени и готови за нанасяне жилища. Сделки се сключват на нива от 650 до 800 евро/кв. м.

В резултат на положителните тенденции, BULGARIAN PROPERTIES и Лукс Имоти официално откриха нов офис в София за южни квартали, съобщи Стойкова.

Той се намира на изключително комуникативно място в сърцето на Южна София - ул. "Твърдишки проход" 21, на метри от сградата на KPMG и от кръстовището на бул. "България" и бул. "Гоце Делчев".

Новият ни офис ще бъде на разположение на всички, които купуват, продават, отдават или наемат имоти в южните квартали - Стрелбище, Гоце Делчев, Бели брези, Хиподрума, Борово, Бъкстон, Манастирски ливади.

Заедно с Централния ни офис в Лозенец и нашите офиси на бул. Витоша и ул. Цар Асен, разширяваме своето покритие в най-предпочитаните южни квартали на столицата, за да можем да поддържаме близък контакт с нашите клиенти и голямо разнообразие от имоти за продажба и под наем.

За контакт:
ул. "Твърдишки проход" 21
Тел: 02 962 49 62
Вижте на картата

Разгледайте офиса ни отвътре в този видеоматериал:




Имате имот в южните квартали на София? Обявете го за продажба с нас!

Вижте нашите обяви от южните квартали на София

Вижте нашите топ оферти в София

  Още новини

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Ръстът на цените на жилищата в Пловдив, Варна и Бургас се забавя (видео)

След бързо нарастване на цените на жилищата в тези градове, наблюдаваме леко забавяне на темповете на растеж с между 2 и 5 процентни пункта в сравнение с тези от края на миналата година.

Най-бързо продължават да нарастват цените във Варна, където ръстовете се ускориха едва след средата на 2022 г. и към момента остават на нива близо до 20%, докато в Пловдив и Бургас отчитаме годишн...

24 Април, 2024
Медиите за нас
Жилищният пазар в София се ускорява

Средната цена на закупените през първото тримесечие на 2024 г. жилища в София е 1650 евро/кв. м при 1545 евро/кв. м в началото на 2023 г. Така годишният ръст на цените в столицата се ускорява номинално до 6,8 на сто след забавяне в края на 2023 г. Това показват данните на компанията за недвижими имоти "Бългериън пропъртис".

Средната обща цена на закупените апартаменти остава на нив...

23 Април, 2024
Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024

Изпратете запитване