Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Време за почивка! А защо не в собствен имот на морето?

2018-07-17   |  http://profit.bg

Profit.bg направи класация на топ 5 на най-добрите оферти на ваканционния пазар в района на Слънчев бряг. Топ комплекси, обзаведени къщи и имоти на изключително изгодни цени, предлагани от BULGARIAN PROPERTIES, влязоха в тази класация. Вижте какво написаха в икономическия портал profit.bg за тях.

----

Какво по-хубаво от притежанието на ваканционен дом, където да прекараш не една или две седмици, а няколко месеца край морето?

При положение че и работата ти го позволява, това е още една причина да разгледаш едни от най-добрите предложения в момента на пазара.

Ето какво предлага в Слънчев бряг водещата агенция за градски и ваканционни имоти BULGARIAN PROPERTIES. Следващата седмица ще ви покажем и актуалните оферти от Св. Влас.

Двустаен апартамент в Роял Бийч Барсело

Комплексът предлага луксозно настаняване в спокойна атмосфера, огромна красива градина с външни (обща площ от над 1700 кв.м) басейни, вътрешен отопляем басейн, 1200 кв.м професионален СПА център, детски клуб, ресторант, търговски център с 99 магазина и охраняван подземен паркинг.

Апартаментът (обща площ - 68.24 кв.м, чиста площ - 57.8 кв.м) се разпределя между антре, дневна с кухня, спалня, баня с тоалетна и тераса с гледка към центъра на Слънчев бряг и морето.

ПРОМО: Обзаведен тристаен апартамент в комплекс Роял Дриймс

Предлаганото жилище се намира на 5 етаж. Функционалното разпределение на нетната площ от 77.30 кв.м включва: хол с кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна и душ кабина, 2 балкона с изглед към вътрешния двор на комплекса с басейна и курорта.

Апартаментът се продава напълно обзаведен, а настоящото предложение е само за 30 000 евро, като е намалено от 45 960 евро. Имотът се намира на 5 мин от плажа и е подходящ за краткосрочно или дългосрочно отдаване под наем.

Луксозен двустаен апартамент в комплекс Маджестик

Жилището е част от "Маджестик Бийч Ризорт". Луксозният комплекс е разположен върху парцел от 45 000 кв.м, като над 35 декара са превърнати в уникална градина с басейни и зелени площи.

В просторната градина пред комплекса има два големи басейна, бар до басейна и детски басейн. Останалите спортни съоръжения включват два тенис корта, две футболни/баскетболни игрища и фитнес център.

Апартаментът се намира на партерен етаж и открива прекрасни гледки към отлично поддържания двор на комплекса. Площта му е 88 кв.м, като се предлага напълно оборудван.

Двустаен апартамент в комплекс Даймънд Скай

Комплекс Даймънд Скай предлага всичко необходимо за незабравима лятна почивка. Разполага с открит басейн, охрана, паркинг, оградена и озеленена територия. Жилището, което е с площ от 50 кв. м, се намира на 700 м от плажа. Разположен е на шести последен етаж, с гледка към улицата.

Апартаментът се състои от хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и душ и един балкон.

Просторна къща на два етажа край Кошарица

Ако предпочитате да сте извън оживения курорт и търсите повече уединение, но с лесен достъп до всички удобства и атракции, които предлага Слънчев бряг, то ето и нещо за вас. Къщата, която е с площ от 132 кв. м, се намира в затворен комплекс, в близост до Слънчев бряг.

Село Кошарица е разположено в полите на Стара планина и от него се разкриват чудни гледки – на изток се вижда стария Несебър, на юг погледът се спира на Поморие, а при ясно време дори могат да се съзрат склоновете на Странджа планина.

Имотът се предлага изцяло обзаведен, а бъдещите собственици могат да разчитат на басейн и добре поддържана градина.



Вижте нашите оферти в морските курорти


  Още новини

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Още Новини

Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024
последни новини
Дължим ли данъци при продажба на имот?

В данъчния сезон отговаряме на един от често задаваните въпроси при попълване на данъчна декларация от страна на физически лица:

Дължим ли данък при продажба на недвижим имот? Как се изчислява този данък? Кога продажбата на имот е освободена от данъци?

Доходите на физическите лица, придобити през календарната година, се декларират до 30 април на следващата година с г...

10 Април, 2024
последни новини
Силен старт: Имотният пазар в София с най-много сделки от 2008 г. насам

Имотният сектор в столицата отбелязва по-добро първо тримесечие от 2022 г., която беше най-добрата година за настоящия цикъл на пазара



Имотният пазар в София започна 2024 година на много високи обороти. През първото тримесечие в столицата са вписани 7298 покупки на недвижими имоти. Това е ръст с 14,4% спрямо същия период на 2023 г., когато бяха вписани 6381 пок...

05 Април, 2024

Изпратете запитване