Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Топ имотите в София за изминалата седмица

2014-03-21   |  Олга Котоман

Предлагаме ви да разгледате три прекрасни имота, които станаха победители в нашата класация „Имот на деня”, която публикуваме на нашата Фейсбук страница, през изминалата седмица.

Имот на деня за 19.03.2014 - стилно обзаведен двустаен апартамент близо до мол Сердика. Той е разположен в нова модерна сграда в квартал Редута. Апартаментът разполага с обща площ от 80.88 кв.м., от които чистата площ е 69.13 кв.м., а общите части са 11.75 кв.м.

Жилищната площ практично се разпределя между хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и голям балкон. Жилището е качествено завършено и се продава заедно с мебелите. Цената на имота е 69 700 Евро.




Имот на деня за 20.03.2014 - луксозна къща в кв. "Кръстова вада". Тази разкошна, луксозно завършена къща с пет спални се намира в близост до Витоша планина и центъра на града.

Имотът се състои от двор-градина, сутерен и три етажа, с изложение югозапад/североизток. Предлага се качествено завършен, с подбрани материали от висок клас.

Къщата се предлага с цялостно луксозно обзавеждане и оборудване, осигуряващо отлична жилищна среда. Интериорът е с красив и изчистен дизайн, отличаващ се с много стилни решения, с усет към детайлните решения във всяко помещение.

Имотът се намира в близост до бъдеща метростанция на втория лъч на софийското метро, тук се намира и един от големите столични молове „Paradise Center”. Цената на тази къща е 380 000 Евро.




Имот на деня за 21.03.2014 - нов двустаен апартамент в кв. Лозенец. Този прекрасен двустаен апартамент с югозападно изложение и функционално разпределение на жилищна площ, разположен в кв. Лозенец, в непосредствената близост до Южен парк, гарантирайки уникална гледка и атмосфера.

Имотът се намира на втори етаж в перфектна новопостроена сграда (2008 година), без компромис по отношение на материалите и изолацията, с контролиран посредством електронен чип достъп.

Двустайното жилище се състои от антре, луксозна баня с тоалетна, просторен и светъл дневен тракт, спалня с изглед към Южен Парк и балкон. Общата площ на апартамента е 78 кв.м., от които чистата площ е 65 кв.м. Жилището се продава в състояние „до ключ“ с подови настилки от гранитогрес, подготвен за полагане паркет, стени латекс и ПВЦ дограми. Цената на този апартамент е 87 500 Евро.




Вижте най-новите ни оферти от София

Последвайте ни във Фейсбук за още страхотни оферти от София и информация за имотния пазар и живота в столицата.

  Още новини

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Още Новини

Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024
последни новини
Дължим ли данъци при продажба на имот?

В данъчния сезон отговаряме на един от често задаваните въпроси при попълване на данъчна декларация от страна на физически лица:

Дължим ли данък при продажба на недвижим имот? Как се изчислява този данък? Кога продажбата на имот е освободена от данъци?

Доходите на физическите лица, придобити през календарната година, се декларират до 30 април на следващата година с г...

10 Април, 2024
последни новини
Силен старт: Имотният пазар в София с най-много сделки от 2008 г. насам

Имотният сектор в столицата отбелязва по-добро първо тримесечие от 2022 г., която беше най-добрата година за настоящия цикъл на пазара



Имотният пазар в София започна 2024 година на много високи обороти. През първото тримесечие в столицата са вписани 7298 покупки на недвижими имоти. Това е ръст с 14,4% спрямо същия период на 2023 г., когато бяха вписани 6381 пок...

05 Април, 2024

Изпратете запитване