Грийн Лайф Бийч Резидънс / Green Life Beach Residence

Созопол, Бургас, България

Цена

€ 48 900

1 354 €/м2

Площ: 36.11 м2

Описание

"Грийн Лайф Бийч Резидънс" / Green Life Beach Residence е новата фаза на престижния и емблематичен мини курорт Green Life Beach Resort, носител на наградата „Най-добър ваканционен комплекс“ за 2011г. Мини курортът е изграден от няколко фази (повече информация в таб "Концепция"), като е разположен на плажа "Каваците", на около 2 км. от древния град Созопол, както и на 5 км от курортите Дюни и Черноморец. Той разполага със собствен частен плаж от фин пясък, където са осигурени спокойствие и възможност за релаксация на почиващите.

Комплекс "Грийн Лайф Бийч Резидънс" е новата част от курорта, замислен и изпълнен с цел да осигури на посетителите всички възможни удобства, като същевременно им предложи близост до плажа, до лекия морски бриз, слънчевите лъчи и спокойствието на залива. Мястото предразполага към дълготрайна почивка, а на собствениците и гостите ще бъде осигурено абсолютно всичко, от което биха имали нужда, без да се налага да излизат от комплекса. Предлаганите апартаменти ще бъдат общо 87 на брой, сред които студия, апартаменти с една и с две спални. Те ще бъдат разпределени на в три сгради на по четири етажа, като ще бъдат с източно и западно разположение. Гледките, които ще предлагат ще са към морето и вътрешната градина на комплекса.

Комплекс "Грийн Лайф Бийч Резидънс" ще разполага със следните удобства:
• Таласо и СПА център
• Ресторант с външна градина
• Външен фреш бар
• Лоби бар
• Външен басейн за възрастни и детски басейн
• Конферентна зала
• Магазин за сувенири и подаръци
• Рецепция – 24 часа
• Охрана – 24 часа

В допълнение, собствениците и гостите на комплекс "Грийн Лайф Бийч Резидънс", ще могат да ползват на преференциални цени всички удобства и изградената инфраструктура в целия мини курорт Green Life Beach Resort. Това включва луксозна хотелска част, модерен спортно-възстановителен център, разнообразни забавления за деца, зони за активни спортове, зона за пазаруване, ресторанти, кафенета, барове, както и добре поддържана плажна ивица с фин морски пясък, шезлонги и чадъри.

Мини курортът Green Life Beach Resort е ограден от зеленина и множество водни площи. Комплексът разполага с четири басейна с обща площ от 600 кв.м., разделени на две основни групи, преливащи един в друг. Атракцията и уникалността на басейните са множеството водопади, тангенторните струи, водният бар и мини детските пързалки.

Въвеждане в експолатация:
Комплекс "Грийн Лайф Бийч Резидънс" е новата фаза към мини курорта Green Life Beach Resort. Строителството е започнало през октомври месец 2011 година като комплекса е завършен през март месец 2013 година, от когато има и Разрешение за ползване.

Двата нови входа (I,K) със стартирало строителство на 30.10.2018, ще бъдат готови за сезон 2020.

На 16.03.2020 официално на пазар бе пусната най-дългоочакваната фаза - вход F. Tова е най-атрактивната част в целия комплекс с редица предимства и допълнителни екстри. Фазата ще разполага със директен достъп до спа центъра, фитнеса и ресторант с голяма открита тераса. В тази фаза е предвиден и голям детски център с директна връзка от сградата. Завършването на строителството се предвижда за юли 2021 г. Фазата ще се предлага при следните условия - 1. Минимално първо плащане - 30%; 2. Възможно е разсрочено плащане до края на строителството – 30.07.2021 г.;

Защо да закупите апартамент в комплекс "Грийн Лайф Бийч Резидънс"
• Собственост в близост до най-романтичния български черноморски курорт - Созопол
• Имоти с просторна архитектура и малък процент общи части, подходящи за семейни ваканции
• Разположение на плажа, недалеч от курортите Созопол, Дюни и Черноморец
• Добре развита инфраструктура
• Поддръжка и отдаване под наем на ваканционния имот
• Висококачествено строителство с отлични материали
• Строителна компания с безупречна репутация и множество построени в срок и работещи комплекси с ваканционни апартаменти

снимки

Карта

  Изпратете запитване