Двустаен ваканционен апартамент в боровите гори на Родопите

Пампорово, Смолян, България

Цена

€ 23 500

302 €/м2

Площ: 77.77 м2

Описание

Разгледайте атрактивното предложение за закупуване на двустаен апартамент сред боровите гори в престижен планински курорт Пампорово, с топ локация в непосредствена близост до ски писта Студенец. Жилището е част от затворен комплекс „Замъка 3“, предлагащ собствен лифт до една от пистите, както и ресторант, лоби бар, английски бар, хранителен магазин, фитнес зала, сауна, джакузи и масажи. Към апартамента може да се закупи и изба с цена 1000 евро, както и паркомясто за 3000 евро.

Разположеният на трети етаж апартамент се характеризира с обща площ от 77.77 кв.м., от които чистата площ е 65.01 кв.м., а общите части са 12.76 кв.м. Състои се от всекидневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, предверие, баня с тоалетна и балкон. Подовите настилки са с ламинат, стените с латекс, а дограмите са ПВЦ. Жилището се предлага за продажба без обзавеждане, но с оборудвана баня с тоалетна с душ кабина. Новопостроеният апартамент е снабден с камина. Годишна такса поддръжка на комплекса е 8 евро без ДДС / кв.м.

Ваканционен комплекс Castle 3 (Замъка 3) е част от най-слънчевия курорт Пампорово, сгушен сред вечнозелените борови гори на Родопите. Пампорово се характеризира с отлична локация – на 80 км от културната столица Пловдив и на 15 км от град Смолян с всички съвременни градски удобства. Природата в района има уникална красота и очарование, а въздухът е кристално чист. Освен зимни спортове, околностите предлагат изключително много възможности за забавления на открито през цялата година - планинарство, езда, колоездене, разглеждане на природни и исторически забележителности, турове с моторни шейни, ATV преходи и много други.

снимки

Карта

  Изпратете запитване