Едностаен апартамент в затворен комплекс само на 9 км от Боровец

Боровец, София, България

Цена

€ 12 500

422 €/м2

Площ: 29.60 м2

Описание

Представяме на вашето внимание едностаен апартамент в затворен комплекс "Игъл Рок", който е разположен на най-хубавото място в Бели Искър, само на 7 км от най-големия ски курорт Боровец, 12 км от ски курорта Мальовица, на 7 км от Самоков и на 72 км от София. Комплексът се състои от три 4-етажни сгради с голяма и добре поддържана градина с детска площадка в предната част и със зона за паркиране отзад. Бели Искър е разположен в подножието на връх Мусала, на надморска височина от 1130 метра и само на 1 километър от границата на национален парк Рила.

Апартаментът с южно изложение се намира на първи етаж. Общата площ на жилището е 26.91 кв.м., разпределени между една спалня, хол с кухненски бокс, баня с тоалетна, балкон с изглед към планината. Кухня се предлага напълно оборудвана с керамичен плот, мивка, шкафове, котлони, хладилник, аспиратор, фурна. Банята с тоалетната е с душ, мивка с огледало и тоалетна. Спалнята и холът са необзаведени. Подовите настилки са с гранитогрес и ламинат, стени – латекс, ПВЦ дограма. Апартаментът се отоплява посредством електрически конвектори. Комплексът е снабден с портиер и асансьор. Имотът разполага с телефон, кабелна телевизия.

Комплексът разполага с ресторант с вкусна традиционна българска кухня, фитнес зала, масаж, парна баня, сауна. "Игъл Рок" предлага ски училище и ски оборудване, денонощна охрана и рецепция. Във всяко от крилата на комплекса има асансьор, който осигурява лесен достъп до всеки един от апартаментите. Самото село предлага различни удобства като: магазини, кафене, училище, църква. Живописните околности са подходящи за селски туризъм, ски спортове, планинарство. Тук ще имате възможност да се насладите на чист планински въздух, тишина, спокойствие и пълноценна почивка.

снимки

Карта

  Изпратете запитване