Луксозни вили край морето между Сарафово и Поморие

Поморие, Бургас, България

Цена

€ 189 900 - € 306 000

Площи на жилищата: 128.64 м2 - 200 м2

Описание

Спокойствието и комфорта са гарантирани със собствена вила на морето!

Изберете луксозен нов дом в комплекс от къщи от затовен тип - Victoria Residences. Всички имоти в комплекса са изградени в подчертан стилов индивидуализъм и разпознаваемост и са с безкомпромисно качество на изпълнение.

В момента се изграждат 2-те най-нови части, в които има ограничени наличности за продажба:

Victoria Paradise - включва 42 луксозни къщи със собствен двор и паркоместа. В процеса на строителството са възможни индивидуални интериорни решения. Къщите са проектирани и ще бъдат изградени в съответствие с изискванията на съвременното строителство – с монолитна железобетонна конструкция, електрическа и водопроводна инсталации, модерни хидро и топлоизолации, блиндирани входни и ламинирани HDF интериорни врати. За прозорците е предвидена петкамерна PVC система със стъклопакет, а стените са изградени с тухли WIENERBERGER. Сигурността е гарантирана чрез внедрената система за контрол на достъпа. За удобство на гостите е предвиден отделен паркинг. Зелените площи са проектирани с богата и красива растителност.

Victoria Avenue - състои се от 37 индивидуално проектирани вили и къщи, всяка със собствен двор и паркоместа. Комплексът е разположен сред красиви лозови хълмове – известни с великолепния сорт Мерло, в живописна и колоритна местност, в непосредствена близост до Бургас – морската столица на южното българско черноморие. Изключителна обстановка, обширна територия и много удобства!

Имотите се издават в състояние “до ключ”, съобразени с индивидуалните изисквания на всеки клиент. Строителството е предвидено да бъде завършено в края на ноември 2025 г.

Предвидено е изграждането на улична мрежа, тротоари, площадки, улично и парково осветление, трафопост, водопровод, пречиствателна станция и канализация. За поддръжката на зелените площи ще се изгради съвременна и функционална поливна система.

Концепцията, която следват новите части, цели гарантиране на архитектурна хармония и функционалност, в синхрон с общата визия. Използаните в строежа материали са от най-високо качество, като в допълнение е осъществен пълен контрол върху строителните процеси.

В непосредствена близост, като част от комплекси Victoria Residences, ще работи изискан семеен ресторант, магазин за хранителни стоки, фитнес с парна баня и детски кът.

Удобства и услуги:
• 24 часова рецепция
• 24 часова охрана
• 24 часов румсървис
• открит басейн с детска част
• ресторант
• кафене
• детска площадка
• тенис на корт
• баскетболно/волейболно игрище

Защо да закупите апартамент в комплекса
• Разположение в спокоен район, на 1.5 км от плажната ивица на Поморие.
• Приятна средиземноморска архитектура и функционално вътрешно разпределение на еднофамилните къщи, множество екстри.
• Луксозно строителство с висококачествени материали.
• Стилно обзавеждане, осигурени поддръжка и отдаване под наем на имотите на хотелски принцип.
• Строителна компания с безупречна репутация.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване