Студио в комплекс "Спа хотел Емералд"

Кабинков лифт (Гондола), Банско, Благоевград, България

Цена

при запитване

Площ: 37.37 м2

Описание

Предлагаме за продажба напълно обзаведено студио в 4-звездния СПА хотел Емералд в ски курорт Банско. Затвореният комплекс се характеризира с топ локация, само на 400 метра от началната станция на кабинковия лифт. Спа хотелът пленява със спокойствието, уюта и комфорта и с отличното качество на предлаганите услуги.

Апартаментът се намира на партерен етаж, със западно изложение. Имотът се предлага с РЗП - 37.37 кв.м., като чистата жилищна площ е 30.56 кв.м. Апартaментът се продава завършен със стени – латекс, под - мокет, дограма – ПВЦ.

Имотът е напълно обзаведен, като разполага с модерна кухня с хладилник и мивка. В стаята има две единични легла, две нощни шкафчета, телевизор, стойка за телевизор, двукрилен гардероб, масичка за кафе, 2 стола, телефон, огледало, закачалка, пердета и завеси.
Банята е оборудвана с тоалетна, вана с душ, мивка, огледало и бойлер. Жилището е окабелено за телефон, кабелна телевизия и СОТ.

СПА хотел Емералд в Банско отваря врати в края на 2007 година и до днес радва своите гости с отлично обслужване. Комплексът е сгушен в полите на величествената планина Пирин, сред неповторимо красиви природни картини. На територията на хотел Емералд може да се възползвате от следните услуги, предложени на много високо ниво: конферентна и интернет зала, вътрешен басейн, фитнес зала, СПА-център (сауна, парна баня, стая за масажи, джакузи, стая за слънчев тен, фризьорски и козметичен салон), 80-местен основен ресторант с изтънчено меню от българската и европейска кухня, механа с традиционни ястия, лоби бар.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване