Diamond Beach

Сарафово, Бургас, България

Цена

€ 53 000 - € 53 000

624 €/м2

Площи на жилищата: 84.97 м2 - 84.97 м2

Описание

„Diamond Beach” е комплекс, проектиран от затворен тип, съчетаващ в себе си всички необходими условия, както за временно обитаване с цел отдих и туризъм, така и отлични условия за постоянно местоживеене на първа линия море. В процеса на проектиране е търсен максимално ефектът от съчетанието на достойнствата и качествата на новото жилище, добро функционално разпределение на помещенията и вариантност в големина, което дава възможност за избор между различни типове жилища. Комплексът е разположен на хълм на самия морски бряг, откъдето се открива великолепна гледка към целия Бургаски залив с прекрасна брегова и плажна ивица.

Апартаментите се предлагат в степен на завършеност “до ключ”, с напълно завършени бани, осветителни тела и климатик. Инфраструктурата на комплекса предлага всичко необходимо за целогодишно живеене и за пълноценен отдих на брега на морето – басейн с детска част и джакузи, детски кът, озеленена паркова част, зона за барбекю, кафе-бар, фитнес зала, паркоместа. Осигурени са и целогодишна поддръжка и охрана, като значението на тази услуга се определя от разбирането, че когато един имот се поддържа, неговата капиталова стойност расте.

Защо да закупите апартамент в комплекс “Diamond Beach“
• Висококачествено строителство с отлични материали
• Строителна компания с безупречна репутация
• Разположение на първа линия от плажа
• Отлично развита инфраструктура
• Просторни апартаменти за ваканционен отдих или целогодишен комфортен живот.

Кварталът се отличава с красивата архитектура на къщите си и предимно ниско строителство. Така положението му позволява идеално съчетаване на забързания градски живот и бягство в свой малък рай в един от най-бързо проспериращите градове в България днес - град Бургас.

снимки

Карта

  Изпратете запитване