Двустаен апартамент в комплекс „Форест нук“

Пампорово, Смолян, България

Цена

€ 23 500

364 €/м2

Площ: 64.49 м2

Описание

Предлагаме на вашето внимание двустаен апартамент на четвърти етаж в хубав комплекс „Форест Нук”, разработен в популярния ски курорт Пампорово.

Жилището за продажба разполага с обща площ от 64.49 кв.м., от кoито 51.90 кв.м. са чиста площ и 12.597 кв.м. са общи части. Квадратурата се разпределя функционално между дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, коридор и една тераса.

Имотът е изцяло обзаведен и оборудван. Отоплението се осъществява с електрически радиатори, като е налично окабеляване за интернет и кабелна телевизия.

Комплекс Forest Nook предлага на своите гости денонощна рецепция, ресторант, лоби бар, спа център (закрит басейн, фитнес, парна баня, сауна, всички видове масажи), детски кът, тихи игри, тенис на корт, уиски бар, нощен клуб, различни магазини, ски гардероб, интернет & бизнес център, ски & сноуборд екипировки и училище, транспорт до ски пистите на всеки 30 минути, 24 часа таксиметрови услуги, rent-a-car, моторни шейни и денонощно медицинско обслужане.

Климатът в района на Пампорово може да се похвали с мека зима с над 100 слънчеви дни. Ски курортът е разположен на 1650 м надморска височина, в подножието на връх Снежанка, с отлични условия за вашите незабравими почивки през цялата година.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване