Двустаен апартамент в комплекс "Аспен Хайтс"

Банско, Благоевград, България

Цена

€ 24 950

383 €/м2

Площ: 65.18 м2

Описание

Търсите вашия нов ваканционен дом сред спокойна и магнетично красива природа с дълбоки гори, чист и прохладен въздух, прозрачни води, диви цветя и просторни поляни, както и с лесен достъп до предпочитания от български и чуждестранни туристи планински курорт Банско, с отлични съоръжения за зимни спортове? Предлагаме за продажба обзаведен двустаен апартамент, в които могат да се настанят до 6 човека, в затворен комплекс "Аспен Хайтс" в подножието на Пирин планина, в Разложката котловина, в непосредствена близост до Ian Woosnam голф игрище с 18 дупки, на 5 км от град Банско и на 2 км от град Разлог.

Имотът с площ от 65.18 кв.м. и се намира на четвърти етаж с панорамна гледка към планината и полята в околността. Предлага със следната степен на завършеност: PVC дограма, подове с ламиниран паркет, теракот, стени - латекс. Апартаментът се продава напълно обзаведен. Модерната кухня включва фурна, двоен котлон, аспиратор, мивка, хладилник, пералня, електрическа кана, тостер. В хола има троен разтегателен диван, масичка за кафе, сателитна телевизия, DVD плейър, поставка за телевизор, маса за хранене, 4 стола за хранене, скрин, пердета и завеси. Спалнята е с голямо двойно легло, 2 нощни шкафчета, гардероб с двойно, двуетажни легла, огледала, завеси и щори. Банята е оборудвана с тоалетна, вана/душ, мивка, огледало, бойлер. Отоплението се осъществява посредством електрически конвектори. Балконът е с източно изложение.

Модерният четиризвезден апарт-хотел Aspen Heights предлага изключително качествени съоръжения и услуги: закрит и открит плувен басейн, фитнес зала, сауна, джакузи, бар, денонощна охрана и голям паркинг. Насладете се на много незабравими почивки по всяко време на годината или превърнете този имот в доходоносна инвестиция, като го отдавате под наем.

Такса поддръжка - 10 евро/м2 годишно.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване