Двустаен апартамент в Панорама Ризорт / Panorama Resort

Грамадето, Банско, Благоевград, България

Цена

€ 21 950

406 €/м2

Площ: 54 м2

Описание

Изцяло обзаведен двустаен апартамент в затворен комплекс „Панорама Ризорт & SPA“, който се намира в местността Св. Иван Рилски, на 750 м от лифта. Летищата в София и Пловдив са на 160 км, а жп гарата на град Банско – на 1 км.

Новопостроеният двустаен апартамент (54 кв.м., 2008 година) се намира на трети етаж, с източно изложение и красива гледка към планината и околните сгради. Дограмата е PVC, настилките - с ламинат и теракот, а стените са боядисани с латекс. Апартаментът разполага с един балкон (теракот и дървен парапет). Кухнята се предлага с обзавеждане и вградена фурна, хладилник, метална мивка, смесител. Холът – с двуместен диван с холна масичка, бюро, телевизор, картини. Спалня – с двойна спалня, шкафчета, двукрилен гардероб. Баня с тоалетна - стени – фаянс, под – теракот, душ кабина, порцеланова мивка със смесител, електрически бойлер. Отоплението е чрез електрически радиатори. Апартаментът е снабден е с кабелна телевизия и интернет.

Модерният комплекс Panorama Resort разполага общо с 75 студия, 47 стаи, 72 едноспални и 8 двуспални апартамента. По-голяма част от стаите са с красива панорамна гледка към града и планината, а останалите от тях гледат към китна борова гора. За пълния комфорт на своите гости комплексът предлага и уютен ресторант с панорамна гледка, лоби бар с външна тераса, конферентна зала за 70 човека с цялостно оборудване, интернет зала, просторен спа център от около 2000 кв.м. На разположение на гостите е безплатен ски гардероб и трансфер до ски лифта.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване