Двустаен апартамент в Игъл Рок / Eagle Rock

Боровец, София, България

Цена

€ 19 990

298 €/м2

Площ: 67.06 м2

Описание

Двустаен апартамент с изключителна гледка към планината и спокойна локация в китно планинско село, само на 9 км от ски курорт Боровец, на 8 км от град Самоков и на 70 км до столицата София. Ваканционното жилище е част от затворен комплекс „Игъл Рок“ с топ локацията до Национален парк „Рила“ - 1 км и до ски курорта Мальовица - 10 км.

Апартаментът се намира на втори етаж с РЗП 67.06 кв.м. и слънчево южно изложение. Помещенията са завършени с подови настилки ламинат и гранитогрес, стени - латекс и ПВЦ дограми. Обзавеждането и оборудване, включени в крайната цена, се състои от плот, мивка, шкафове, котлони, хладилник, маса с 4 стола, абсорбатор, фурна (кухненски бокс), диван, холна масичка, телевизор, шкафче, скрин (хол), двойно легло, две нощни шкафчета, тоалетка, огледало (спалня), вана, мивка с огледало и тоалетна (баня). Апартаментът разполага с един балкон. Отоплява се чрез електрически конвектори и е снабден с кабелна телевизия. Такса подръжка на общите части: 10€ на м2 без ДДС

Апарт-хотел Eagle Rock се състои от три части с по четири етажа с асансьор, с голяма и добре аранжирана градина и паркинг. Предлага на своите гости и собственици на апартаменти комфорт, любезно обслужване и редица модерни услуги за допълнително удобство - безжичен интернет (в зоната на лобито, рецепцията, градината и ресторанта), ресторант с разнообразие от изискани ястия от традиционната българска кухня, фитнес зала, масаж, парна баня, сауна, ски училище и ски оборудване, денонощна охрана и рецепция.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване