Обзаведена триетажна къща с двор близо до ски курорт Боровец

Боровец, София, България

Цена

€ 135 000

Площ на сградата: 444 м2

Описание

Чудесно предложение от пазара за недвижими имоти, включващо просторна триетажна къща плюс тавански етаж (обща площ – 444 кв.м.) и изключителна панорама към величествената Рила планина, към китни гористи хълмове и към добре поддържания вътрешен двор (677 кв.м.). Жилището се предлага за продажба с ново и модерно обзавеждане и оборудване.

Приземният етаж се състои от кухня, трапезария, тоалетна, сауна, помещение с контейнери за вода, сервизно помещение, складово помещение и коридор. На първия етаж има дневна с камина, две спални, баня с тоалетна, два балкона и коридор. Вторият етаж има три спални, баня с тоалетна, самостоятелна баня с тоалетна към едната спалня, отделна тоалетна, два балкона и коридор. Таванският етаж е чудесно отворено пространство, което се използва като игрална зала с билярдна маса, тенис маса и др. Имотът разполага и с голям гараж 20 кв.м., долепен до къщата.

Къщата е свързана към електрическата и към водопреносната мрежа. Има инсталирана и септична яма. Отоплението е с камина и радиатори на ток. Имотът е снабден с кабелна телевизия, интернет и СОТ.

Китното село разполага с магазини, кафене, училище, църква и се разполага на 64 км от летище София, на 8 км до автогара Самоков, на 17 км от ски курорт Боровец, на 15 км до СПА курорт Белчин Бани.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване