Апартаменти с морска гледка в комплекс Рич 2 / Rich 2

Равда, Бургас, България

Цена

€ 49 990

804 €/м2

Площ: 62.20 м2

Описание

Предлагаме за продажба три двустайни апартамента с красива морска гледка в затворен комплекс Рич 2 / Rich 2 на първа линия до плаж Аурелия (50 м) във ваканционно селище Равда. Комплексът се намира на тихо и спокойно място, в непосредствена близост до централния плаж, до магазини и ресторанти, алеи за разходки. Апарт-хотелът е подходящ не само за почивка през лятото, но също така и за постоянно пребиваване. Летище Бургас е само на 25 км оттук.

Апартаментите са завършени "до ключ", с подови настилки ламинат и теракот, ПВЦ дограми, изложение изток, запад, юг, с напълно оборудвани бани с душ кабина. Всеки апартамент има изводи за интернет и кабелна телевизия. Може да направите своя избор от двата панорамни апартаменти с обща площ 62.2 кв.м. (чиста площ – 52.2 кв.м.) и разположение на 3-ти етаж и един апартамент със същите размери на четвърти етаж. Таксата поддръжка е 10 евро/кв.м.

Общата застроена площ на комплекса е 12 000 кв. м. и сградата отговаря на категория 4 ****. Рич 2 / Rich 2 е изграден от естествени материали, тухлени стени, завършен с мазилка и многопластова топло- и шумоизолация, дограма с термомост. Апарт-хотелът се състои от една основна сграда с 111 апартамента (с площ от 50 кв. м. до 120 кв. м, с красива гледка към морето), както и от ресторант с 200 места и басейн, с вместимост 100-150 легла на 15 метра от морския бряг. В комплекса има три магазина, персонал рецепция, охрана и поддръжка.

Услуги и удобства:
1. Ресторант с българска и ориенталска кухня и лятна градина
2. Три магазина:
• хранителни стоки
• козметика и плажни аксесоари
• подаръци и цветя
3. Лоби бар
4. Фитнес център
5. Билярд и дартс
6. Детски кът за забавление с аниматор
7. Плувен басейн с водни рампи и шезлонги
8. Видео наблюдение и физическа охрана
9. Безплатен подземен паркинг.

Платени услуги:
• Ежедневно почистване на апартаментите
• Посрещане на летището
• Пране
• Рент-а-кар.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване