Двустаен апартамент в комплекс Маунтвю Лодж / Mounview Lodge

Банско, Благоевград, България

Цена

при запитване

Площ: 55 м2

Описание

Представяме на вашето внимание комфортно обзаведен двустаен апартамент за незабравими почивки в Банско през всеки сезон на годината. Готовото за нанасяне жилище се намира в комплекс "Маунтвю Лодж" (Mountview Lodge), с много комуникативна локация, на почти еднакво разстояние от ски зоната и центъра на града. Допълнителен плюс е наличието на камина за уют през снежните зимни месеци и ниската такса поддръжка (6 евро/кв.м.).

Жилището (2006 година) е със западно изложение, разположение на партерен етаж и площ от 55 кв.м. Включва фурна, двоен котлон, аспиратор, мивка, хладилник, микровълнова печка (кухня); двойно легло, диван, фотьойл, телевизор, маса за кафе, камина, маса за хранене, 4 стола за хранене, завеси (хол); 2 единични легла, нощни шкафчета, двукрилен гардероб, тоалетка, огледало, стол, пердета (спалня); тоалетна, душ кабина, мивка, огледало (баня). Отоплението е с електрически радиатори и камина. Апартаментът е снабден с телефон, кабелна телевизия, интернет.

Комплекс "Маутвю Лодж" е разположен на около 600 м от кабинковият лифт, в близост до хотел "Глазне". Разполага с 52 апартамента с една или две спални или тип студио. В него се предлага пълно обслужване за всички собственици и гости, включително управление на имоти и отдаване под наем. В комплекса има ресторант, СПА център със сауна, джакузи, парна баня, фитнес зала и кабинет за масажи, като и 24-часова рецепция, лоби, ски гардероб, автобус до лифта и обратно.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване