Панорамни апартаменти в сърцето на Варна

Център, Варна, България

Цена

€ 70 828 - € 202 595

719 €/м2 - 1 220 €/м2

Площи на жилищата: 84.72 м2 - 281.84 м2

Описание

Този проект е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна.

Впечатляващият силует, с красива остъклена фасада, я прави забележима и запомняща се. Новопостроената 16-етажна сграда на основен булевард е многофункционална, разделена на три зони – жилища, офиси и магазини.

Проектът предоставя несравнима панорамна гледка към морето, а същевременно е и в непосредствена близост до идеалния център на града.

Основни преимущества:
- Намира се в пешеходна близост до община Варна
- В близост до най-добрата част от плажната ивица във Варна
- Сградата се намира на 500 м от Морската градина
- В близост се намират театри, музеи и галерии
- На пешеходно разстояние от бъдещата най-модерна библиотека в България
- В пешеходна близост до много и разнообразни места за развлечения
- Голям избор от заведения и ресторанти около сградата
- На минути пеша от два от най-големите спортни комплекси в северна България
- В района са някои от най-добрите болнични заведения в град Варна
- В съседство с детски градини, училища и университети
- Комуникативно местоположение
- Удобен градски транспорт до всички важни точки в град Варна

Жилища
Жилищата (апартаменти и ателиета) са разположени на десет нива – от седми до шестнадесети етаж включително. За жилищната зона е предвиден отделен вход, от булеварда, като тя е достъпна и през търговската зона. Обслужва се от три броя асансьори „ORONA” и три евакуационни стълбища. Жилищната зона има общи системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа. Апартаментите се предлагат в завършен вид, за който можете да прочетете в раздел "Техническа спецификация". Налични са едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни жилища с квадратури от 50 до 180 кв.м, с панорамни тераси и гледка към морето, Морската градина, езерото и града.

Подземните паркинги са на три нива, като първо ниво е за достъп на клиенти на търговската зона, със система за таксуване на кратковременен престой, а второ ниво (обслужващо апартаментите) и трето ниво (обслужващо офисите) са с контролиран достъп, посредством бариери и четци за RFID карти.

Гаражните клетки на второ и трето ниво са измазани, боядисани с полиуретаново покритие на пода. Алеите за маневриране са изпълнени с шлайфан бетон. Подземните нива са с изградени осветителни, вентилационни, пожароизвестителни и пожарогасителни системи.

Срещу допълнително заплащане е възможно закупуването на паркомясто.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване