Слънчев бряг, Бургас, България

Цена

при запитване

Площ: 0 м2

Описание

Предлагаме на Вашето внимание студио на втори етаж в Sunset Kosharitsa с красива гледка вътрешния двор и басейна на комплекса. Sunset Kosharitsa е разположен сред красива природа, хълмове и гори, с панорамни гледки към Черно море и Слънчев бряг, на 6 км до плажа и на 300 м до автобусна спирка. Живописният район предоставя комбинацията между свеж планински въздух и прохладен морски бриз за вашите незабравими летни почивки.

Напълно обзаведеният южен апартамент е с площ от 33.47 кв.м. Разпределението включва:
• Дневна с кухня - вградени шкафове, маса за хранене със столове, диван
• Баня+тоалетна - душкабина, бойлер, мивка с огледало
• Балкон с гледка към басейн и тенис корта

Апартаментът е завършен с под – теракот, стени – латекс, ПВЦ дограма. Разполага с кабелна телевизия и интернет. В сградата има асансьор, рецепция, охрана/видеонаблюдение. Имотът е подходящ за краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем. Годишната такса поддръжка на комплекса - 9 евро на кв.м. Отличен апартамент за инвестиция и последващо отдаване под наем.

Комплексът се състои от 4 блока с общо 188 апартамента – студия, двустайни, тристайни апартаменти и пентхаус-апартаменти, както и паркинг. Предлага закрит спортен център (със зали за фитнес и аеробика) и висококачествени съоръжения, включващи сауна, джакузи и парна баня, два солариума и две стаи за масаж. Стилният комплекс предлага и голям избор от удобства: три басейна (единият с пул бар), мини маркет, магазин, два модерни ресторанта и кафене, както и елегантни общи части и градини.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване