Жилищна сграда тип затворен комплекс с АКТ 16, до Paradise Mall

Кръстова вада, София, България

Цена

€ 58 391 - € 200 128

1 250 €/м2 - 1 411 €/м2

Площи на жилищата: 41.38 м2 - 146.37 м2

Описание

Нов модерен комплекс на отлична локация с АКТ 16

Луксозният жилищен комплекс ще осигури уют, комфорт, удобство и спокойствие за Вас и Вашето семейство.
Състои се от 3 сгради с обща разгъната застроена площ 13 172 кв.м., свързани с вътрешна градина изпълнена по специално разработен проект. Различни видове апартаменти с добри параметри и разпределение. Вътрешна мазилка по оградни, преградни стени и тавани. Стените и таваните в апартаментите (коридори, спални, кухни, холове) са с равномерно положена чрез мазилко-полагаща машина, гипсова мазилка, като ъглите са оформени с поцинковани протектори. В баните и тоалетни е положена фина варо-циментова мазилка.

Подови настилки в апартаментите:
Чрез механично „пердашене” е направена циментова замазка с нивелирана и гладка повърхност, която е идеална основа за полагането на следваща настилка.
Подовата настилка по терасите е мразоустойчив, антихлъзгащ гранитогрес.

Довършителни работи
PVC дограма (5-камерна със стъклопакет) отговаря на последните технологични, енерго-ефективни и екологични изисквания.
Монтирани апартаментни входови и интериорни врати, окомплектовани с брава, дръжки, уплътнители

Допълнителна информация
Фасада: Фасадата е съчетание от фасадна мазилка и каменна облицовка. Това съчетание придава на сградата топла елегантност и уют.
Вид на общите части: Стените и таваните са с равномерно положена чрез мазилко-полагаща машина, гипсова мазилка, като ъглите са оформени с поцинковани протектори. Финно шпакловани за достигане на идеално гладка и финна повърхност, грундирани с латексов грунд и боядисани с висококачествен латекс.

Подови настилки на общи части:
Чрез механично „пердашене” е направена циментова замазка с нивелирана и гладка повърхност. Върху нея има положено крайно покритие от естествен камък или гранитогрес първо качество с атрактивен дизайн, съчетан с архитектурни елементи на интериорният дизайн във фоайето.
Монтирани са индивидуални пощенски кутии, алуминиева врата усилена с прекъснат термомост и електрическа брава.
Има самостоятелно санитарно помещение обслужващо хигиенистката.

Покрив:
Плосък покрив със следната технология на изпълнение:
– стоманобетонна плоча
– битомен грунд
– паро изолация
– топлоизолация от екстродиран пенополистерол (ХPS)
– армиран бетон за наклон
– два пласта хидроизолация
Проектирането и изпълнението са съобразени със суровите условия, на които са изложени тези части на сградата (ветрови натоварвания, продължително задържна на вода, сняг, замръзване, високи температури и UV лъчи). Грунда, мембраната и хидроизолацията са на General Меmbran.

Покривни тераси:
- технологичният детайл е идентичен с плоският покрив.

Изолации и довършителни работи:
Основите на сградата са хидроизолирани и вложените изолационни материали са в съответствие със специфичните характеристики на геологията на застрояваният раойн. Хидроизолационните материали са на Mapei и General Membran.

Отопление и вентилация
Сградата е газифицирана. Газовата отоплителна инсталация включва индивидуално захранване от площадковия газов тръбопровод до всяко индивидуално, газово, апартаментно котле (без самото котле) посредством медни тръби. Разработено е колективно димоотвеждане и газова алармена система. Отоплителната инсталация е изпълнена посредством полиетиленови тръби с алуминиева вложка, монтирани в гофрирани тръби, лъчево положени в замазката. В жилищните помещения са монтирани алуминиеви радиатори, а в баните - лири, окомплектовани с терморегулиращи винтили за регулиране на температурата в помещенията.

Озеленяване и парко пространство
В средата на комплекса е разположена градина с разнообразни растителни видов. Градината е разположена на кота + 3.58, като достъпът до там е възможен, само и единствено, за живущите в комплекса. Аранжиментът и подредбата Ви „пренасят” от забързаното градско ежедневие в спокойният, уютен и релаксиращ пейзаж

Комплексът разполага със самостоятелни гаражи разположени на кота 0,00 метра. Гаражите са с монтирани врати на Hörmann, стени – варо-циментова мазилка; под – изравнителна замазка. Във всеки гараж има монтирани ключове и контакти, а осветлението е до фасонка.

Местоположение
Комплексът се намира в кв. "Кръстова вада" на 500м от Мол Парадайс и новостроящата се метростанция Черни връх и на 1 км от кръговото кръстовище на околовръстен път и бул. Черни връх. Мястото е комуникативно, но тихо. Достъпно от булеварда.

снимки

Видео

Карта

  Изпратете запитване