Двустаен апартамент в затворен комплекс Предела 1 / Predela 1

Грамадето, Банско, Благоевград, България

Цена

€ 32 950

417 €/м2

Площ: 78.96 м2

Описание

Двустаен апартамент с оборудван кухненски бокс в затворен комплекс „Предела 1“, разположен в тих и спокоен квартал, непосредствено до входа на Национален парк „Пирин” (30 метра) и на 150 метра от лифта в ски курорт Банско.

Жилището (ново строителство 2009) се характеризира с южно изложение. Намира се на 4-ти етаж с обща площ от 78.96 кв.м., от които чистата площ е 61.38 кв.м. Имотът включва и мазе - 1.74 кв.м. Кухнята е обзаведена с котлони, абсорбатор, фурна, мивка, хладилник. Банята с тоалетна е завършена с душ кабина. Балконът е един с гледка към вътрешния двор и планината. Отоплението е с електрически радиатори. Имотът е снабден с телефон и кабелна телевизия. Годишната такса поддръжка в комплекса е 10 евро/кв.м. Сградата е снабдена с асансьор и портиер.

Луксозният комплекс Predela 1 предлага изключителни удобства - СПА център с отопляем вътрешен плувен басейн, сауна, джакузи, турска баня, масаж, фитнес зала, кафе бар, лоби бар с камина, видео наблюдение, детска площадка, кабелна телевизия и интернет, ски гардероб и открит паркинг пред сградата.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване