Компактен мезонет с красива панорама в комплекс на Буджака

Созопол, Бургас, България

Цена

€ 0

0.00 €/м2

Площ: 76.69 м2

Описание

Предлагаме за продажба прекрасен малък мезонет в комплекс на Буджака гр. Созопол. Комплексът се намира в местността Буджака до най-стария град на българското черноморие - Созопол и се състои от три съседни сгради. От комплекса се открива приказна морска гледка. Само на 100 м от хотела се намира живописен скалист плаж и известният „Райския залив“.

Апартаментът е построен през 2008 г. и се разполага на 4-ти последен етаж. От апартамента се открива невероятна гледка към лазурното синьо море, град Созопол и остров „Св. Иван“, а при ясно време може да се види Поморие. Общата площ на жилището е 76.69 кв.м., от тях 65.88 кв.м. чиста площ и 10.81 кв.м - общи части. Апартаментът се състои от две нива. На първото ниво са разположени: дневна с кухненски бокс, баня с тоалетна, коридор и тераса. На второ ниво са разположени: спалня и баня с тоалетна.

Продава се напълно обзаведен с мебелите и ел. уредите.
- Кухня – мивка, керамични котлони, аспиратор, фурна, пералня, микровълнова печка, хладилник;
- Врати – входна / интериорни МДФ;
- Дограма – PVC – петкамерна;
- Стени – латекс;
- Подове – кухня и коридор – гранитогрес / дневна ламинат, спалня - мокет;
- Климатици - 2 бр. за всяка стая;
- Бани 2 бр. – с всички аксесоари. В банята на второ ниво има душ кабина, а в тази на първо ниво - параван. И в двете има нови бойлери.

Апартаментът е снабден с ТВ, Интернет – wi-fi, Домофонна система, СОТ. Има акт 16 и всички документи, нужни за продажба.

За удобство на своите гости, комплексът разполага с плувен басейн и частен паркинг. Созопол е един от най-романтичните места в България, със своя уникален характер. Харизматичният стар град с уютни ресторанти и кафенета допълва развитата инфраструктура на новия град. На по-малко от 5 минути път с кола от град Созопол са разположени няколко отлични плажа - "Каваците" и "Златна Рибка" с фин пясък, както и плажовете Хармония и Градина с отлични условия за уиндсърф и кайтбординг. На 5 минути път с кола южно от Созопол се разполагат прочутите природни резервати Пясъчни дюни и Ропотамо.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване