Комплекс Sunny Island Deluxe в гр. Черноморец

Черноморец, Бургас, България

Цена

€ 0

Площ: 0 м2

Описание

Имаме удоволствието да ви представим нов обект в гр. Черноморец - к-с "SUNNY ISLAND DELUXE". Пететажна сграда, проектирана в съвременен архитектурен стил и съобразена с уникалната гледка към остров Св. Иван и морето. Намира се в непосредствена близост, в южна посока, до к-с "SUNNY ISLAND ", едва на 5 минути от плажовете на Черноморец - тих и спокоен курорт, подходящ за пълноценна почивка.

Сградата се състои от 30 апартамента - студия, двустайни и тристайни апартаменти с уникална морска панорама и изложение юг/изток. Жилищата се предлагат завършени до ключ, с оборудвани кухня и баня с тоалетна. За отоплението са подсигурени климатици. От външната страна на апартаментите към тераси има монтирани италиански външни ролетни щори с дистанционно управление.

На територията на комплексаса са предвидени: паркинг, басейн, детска площадка, зона барбекю, зона за отдих.

Черноморец е построен на живописен полуостров, в най-южния край на Бургаския залив, само на 20 км на юг от Бургас и на 5 км от старинния град Созопол. Слънчевото ваканционно градче има 5 плажа със ситен светло-златист пясък, разделени от невероятно красиви скални брегове. Централният плаж се намира в южната част и е любимо място за родители с деца, тъй като плажът е плитък, а морската вода е спокойна. Източната част на плажа представлява скалист бряг, който е предпочитано място за любителите на скокове във вода и риболов. Плажът на къмпинг „Черноморец” е разположен в непосредствена близост до комплекса, а само на 1.5 км се намира плажната ивица на къмпинг „Градина”, където заливът е подходящ за сърф.

По улиците на градчето може да посетите много уютни и приятни кафета с прекрасни панорамни гледки към красивата природа, традиционно български ресторанти, които предлагат на посетителите голям избор от ястия на българската кухня, множество дискотеки, нощни клубове с интересни шоу-програми. За децата са изградени воден замък, водна пързалка и детски площадки.

Поддръжка на сградата и общите части - 10 Евро на кв.м.

Без комисионна от купувача!

снимки

Карта

  Изпратете запитване