Обзаведен двустаен апартамент в центъра на Боровец

Боровец, София, България

Цена

€ 54 591

670 €/м2

Площ: 81.48 м2

Описание

Предлагаме на вашето внимание напълно обзаведен двустаен апартамент, ситуиран в модерен комплекс в центъра на Боровец.

На място има спа-център с фитнес зала, закрит плувен басейн, хамам, джакузи и сауна. Ресторант и лоби бар посрещат гости след дълъг ден на пистите.

Жилището с площ 81.84 кв.м. е разположено на първи етаж. Предлага се напълно завършено под– ламинат в дневната и мокет в спалнята, стени- на латекс, PVC дограма, баня с душ кабина. Помещенията включват хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, антре и балкон.

Апартаментът е слънчев и уютно обзаведен:
• Кухня - плот, мивка, шкафове, котлони , абсорбатор, хладилник, микровълнова, маса с 4 стола;
• Хол - телевизор, тв шкафче, 2 дивана, кресло, холна масичка;
• Спалня - двойно легло, нощни шкафчета, тоалетка с огледало, гардероб;
• Баня - душ кабина, мивка с огледало и тоалетна.

Към имота има възможност да бъде закупено допълнително паркомясто в подземния паркинг на сградата на цена от 6000 евро.

Комплексът се намира в центъра на курорта до ски лифта, предлага отлични условия за зимни спортове и летен туризъм, с изключително чиста природна среда, което го прави отличен избор за инвестиция. Предлага на собствениците и посетителите прекрасни възможности за пълноценна планинска почивка през всички сезони като осигурява спокойствие и комфорт.

Боровец е първият курорт в България. Намира се в община Самоков и е предпочитан от жителите на българската столица. Ски-сезонът обикновено продължава от средата на декември до април. Курортът предлага отлични условия за планински туризъм и спорт: алпийски ски, сноуборд, ски бягане, планинско колоездене. Освен това по високите части на Рила планина – ски център Маркуджик, в разгара на сезона, снежната покривка достига 2 m, което предоставя изключителни възможности за екстремно каране на ски и сноуборд.


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване