Двустаен апартамент с отлична гледка в Говедарци

Боровец, София, България

Цена

€ 21 500

310 €/м2

Площ: 69.41 м2

Описание

Предлагаме за продажба необзаведен двустаен апартамент, разположен в модерен комплекс от ново строителство в село Говедарци, на 15 км от популярния ски-курорт Боровец.

Жилището се намира на втори етаж с чиста площ 58.90 кв.м. и общи части – 10.51 кв.м. Изложението на помещенията е източно.

Апартаментът се продава необзаведен, което позволява на новите собственици напълно да разгърнат идеите си относно интериорния дизайн, мебелите и уредите. Банята е с вана. Балконът е с прекрасна гледка към Рила планина, горите и селото.

Обектът е завършен с подови настилки ламинат, стени - латекс и ПВЦ дограма. Отоплението е чрез електрически радиатори. Сградата е снабдена с асансьор и портиер. Таксата поддръжка на общите части е 10 евро / кв.м.

Комплексът е завършен в типичен алпийски стил, като предлага модерни услуги, спокойствие и комфорт. Разполага с 56 студия, двустайни и тристайни апартаменти и разнообразие от удобства:
• Вътрешен плувен басейн
• Сауна
• Масаж
• Фитнес
• Зелени площи/градини
• Паркинг
• Помещения за ски-оборудване
• Рецепция
• Лоби бар

Мястото за настаняване предлага ски училище и ски екипировка под наем. Има възможност за игра на тенис на маса и за наемане на велосипеди. Районът благоприятства различни занимания на открито, сред които ски спортове, разходки сред природата и конна езда.

Планинският курорт Мальовица се намира на 13 км от комплекса; минералният балнеоложки център Белчин бани е на 25 км, а язовир Искър – на 30 км. Чудесната локация се допълва от близостта до градските удобства в Самоков (12 км) и до столицата София и международното летище там (80 км).


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване