Двустаен апартамент в комплекс Голдън Бийч/ Golden Beach в Слънчев бряг

Слънчев бряг, Бургас, България

Цена

€ 59 500

892 €/м2

Площ: 66.69 м2

Описание

Предлагаме на вашето внимание стилен и светъл двустаен апартамент в затворен комплекс Golden Beach, разположен непосредствено до хотел "Тиара Бийч" и красивите естествени пясъчни дюни, с прекрасна морска панорама. В същото време, комплексът е и в непосредствена близост до центъра на курорта с множеството ресторанти, клубове и атракции. Наистина много добра локация!

Жилището с обща площ от 66.69 кв.м. и чиста площ 57 кв.м., намира се на втори етаж. Състои се от една спалня, дневна с кухненски бокс, баня с душ кабина и тоалетна и балкон. Апартаментът е много удобен и има всичко необходимо за комфортен престой - телевизор във всяка стая, сешоар, пералня, климатик, фурна, електрически котлони, аспиратор, маса за хранене със четири стола. От балкона се разкрива гледка към вътрешния двор на комплекса с басейна и към морето. Имотът се предлага със следната степен на завършеност: PVC дограма, двоен стъклопакет, интериорни врати, подове с теракот и стени боядисани с латекс. Годишната такса за поддръжка на комплекса е 9.5 Евро на кв. м.

Комплекс Golden Beach разполага с редица модерни удобства и услуги, които да направят вашия престои приятен:
• рецепция;
• лоби бар;
• ресторант;
• два магазина;
• плувен басейн;
• денонощна охрана;
• паркинг;
• градина.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване