Отлична двуетажна къща в м.Инцараки, Свети Влас

Свети Влас, Бургас, България

Цена

€ 59 999

Площ на сградата: 158.30 м2

Описание

Предлагаме на вашето внимание отлична двуетажна къща в комплекс, разположен в местността Инцараки, Св.Влас и откриваща прекрасна гледка към зеленина и морето.

Имотът е с разгърната застроена площ от 158кв.м. ведно с 200 кв.м. от идеалните части на поземления имот и е построен през 2007г. Поддържан е в отлично състояние и е прекрасна възможност за инвестиция в ваканционен имот.

Таксата поддръжка е 1100 евро за година.

Пространството е разпределено функционално и комфортно:

1 етаж
• кухненски бокс с всички необходими уреди – печка, вградени котлони, пералня, абсорбатор, хладилник;
• всекидневна с камина, телевизор и мека мебел;
• тоалетна;
• прекрасна веранда с гледка към морето;

2 етаж
• 2 спални, всяка от които с двойно легло или две единични, нощни шкафчета, гардероб;
• баня с вана и тоалетна;
• тераса;

Къщата е завършена с подови настилки ламинат и теракот. Прозорците са с PVC-дограма, стените са боядисани с латекс. Отоплението се извършва посредством климатици, камина и уреди на ток.

Поддържаният двор предлага открит басейн, шезлонг-зона, мокър бар, барбекю и външен кът за хранене.

Летище Бургас е на 40км. Плажът и морето – на 1 км. Най-известният морски курорт – Слънчев бряг – се намира на 2.5км.



Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване