Панорамен ски апартамент в комплекс Флора / Flora

Боровец, София, България

Цена

€ 92 460

1 200 €/м2

Площ: 77.05 м2

Описание

Отлична инвестиция за отдаване под наем – изцяло обзаведен двустаен апартамент в затворен комплекс с удобства в центъра на ски курорт Боровец. Апартаментът предлага прекрасна гледка към околните борови гори и планината. Жилището е част от затворен комплекс „Флора”, разположен само на 50 м от главната станция на кабинковия лифт - Ястребец и на 500 метра от резиденцията „Царска Бистирица”, чийто парк е отворен за посещения.

Жилището е със западно изложение и се намира на шести етаж, със застроена площ от 66.70 кв.м. + 10.35 кв.м. общи части. Кухнята е напълно оборудвана с мивка, котлони, хладилник, шкафове; холът - с кожен разтегателен диван и два фотьойла, холна масичка, шкафчета, телевизор; спалнята – с двойно легло, две нощни шкафчета с нощни лампи, тоалетка с огледало и стол, телевизор с шкаф. Банята с тоалетна е оборудвана с всички необходими аксесоари и вана. Стаите са завършени с под – ламинат и гранитогрес в коридора и кухнята, стени - латекс, дограма – ПВЦ. Отоплението е чрез локално парно на газ. Апартаментът е снабден с телефон, кабелна телевизия, интернет. Таксата поддръжка на общите части е 9.11 евро/кв.м.

Комплекс Flora Residence се състои от пет блока, кръстени на цветя, както и хотелски комплекс с две основни сгради, разположени сред многогодишни борове. Предлага пълна гама от най-добрите СПА удобства, включително модерен център със закрит басейн, финландска сауна, парна баня, фитнес, солариум, джакузи и разнообразни масажи, както и развлекателни съоръжения, които включват ресторанти (A la cart до 150 места и друг тип Ирландски пъб до 300 места и две малки банкетни зали), лоби бар и апрески бар. За удобство на родителите има и детска стая за игри.

Други удобства и услуги в комплекса:
• Барбекю, предлагащо национални и местни специалитети на скара с дървени въглища
• Две конферентни зали с Wireless Internet, с максимален капацитет 50 и 100 места
• Магазини
• Билярд
• Тенис на маса
• Банкомат
• Ски-гардероб
• Денонощно охраняем паркинг
• Казино с електронна рулетка и електронни игри.

Популярният ски курорт Боровец е разположен на 70 км от летище София и на 8 км до автогарата в Самоков.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване