Двустаен апартамент в затворен комплекс Рила Парк / Rila Park

Боровец, София, България

Цена

€ 65 973

920 €/м2

Площ: 71.71 м2

Описание

Уютен двустаен апартамент, снабден с всичко необходимо за вашия комфорт по време на целогодишните почивки със семейство и приятели, в затворен комплекс "Рила Парк", само на 100 м от пистите на ски зона "Ястребец" (1 минута пеша или по-малко от една минута със ски).

Апартаментът е със западно изложение, разположен на трети етаж и завършен със стени – латекс, под - ламинат и гранитогрес в коридора и в кухнята, дограма – дървена. Разпределение: спалня, отворена кухня с хол, баня с тоалетна и балкон. Обща площ 71.71 кв.м. (нетна площ 54.55 кв.м. + общи части 17.16 кв.м.). Кухнята е оборудвана с плот, печка, мивка, кухненски шкафове, хладилник, маса с 4 стола; хол с диван, холна масичка, телевизор, тв шкаф; спалня с двойно легло, две нощни шкафчета, гардероб; баня с тоалетна и вана, мивка с огледало. Отоплява се с електрически конвектори и разполага с кабелна телевизия и интернет. Годишна такса поддръжка - 12 Евро / кв.м. без ДДС.

Рила Парк и съседните до него "Семирамида Гардън" и "Боровец Хилс" ползват следните развлекателни съоръжения:
• Ресторант, предлагащ местни и международни ястия
• Спа център
• Сауни
• Джакузи
• Масаж
• Ски и сноуборд под наем
• Рецепция и лоби зона
• Озеленена градина.

Комплекс „Рила Парк” е разположен на около 1500 метра над морското равнище, сред вековна борова гора и в непосредствена близост до Национален парк "Рила".

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване