Нова къща с двор в село Говедарци

Боровец, София, България

Цена

€ 75 000

Площ на сградата: 110 м2

Описание

Прекрасна къща в полите на Рила, в горния край, по пътя за пистите в село Говедарци, община Самоков. Селото е разположено в предпарковата зона на Националния парк Рила, в прекрасната Котловина на Искровете. Намира се в близост до река Черни Искър, в подножието на връх Мальовица и отстои на 70 км. от столицата на България – София.

Къщата е с разрешение за ползване Акт 16. Висок клас на вложените материали:
• Монолитна конструкция, безгредова със стоманобетонови колони
• Фасадата е обработена с каменна облицовка, дървена обшивка, топлоизолация и мазилка
• Дограма – 5 камерна PVC REHAU
• Покривите са четирискатни, с дървена конструкция и покривно покритие от керемиди
• Фасадните стени са тухлени с дебелина 25 см и топлоизолация с дебелина 5 см
• Вътрешните стени са с дебелина 12 см.
• Отоплението къщата може да се реши с изграждането на инсталация от камина с водна риза и алуминиеви радиатори или с котле на пелети

Къщата е с площ 110 m2 разпределена между:
• Първи етаж - всекидневна, трапезария с кухненски бокс, тоалетна
• Втори етаж – две спални, две бани и две тераси.

Къща има двор с площ 316м2, подходяща външна настилка и място за паркиране.

В границите на квартала са застроени 8 еднофамилни и 2 двуфамилни двуетажни сгради, всяка от които в индивидуални парцели. Всички къщи са ориентирани към Мальовишкия дял на Рила и от тях се открива панорамна гледка към планината.

Говедарци е централното селище в долината на река Черни Искър, с надморска височина 1268 м. Тук, в сърцето на Рила, всеки сезон крие особена красота. Говедарската котловина е странно тиха и безветрена, почти без мъгли, а през горещите летни дни винаги е прохладно – температурата рядко се покачва над 25° С.
Говедарци се радва на идеални климатични условия като летовище. Климатът е умерено континентален и средната януарска температура е – 4,2° C, а средната юлска е +25,5° C. Снежната покривка се задържа около 160 дни.

Близостта на Говедарци до най-големия планински курорт в България – Боровец (15 км.), туристическия планински център Мальовица (13 км.), минералния балнеоложки център – Белчин бани /25 км/, язовир „Искър” /30 км/, просторните гори, зелените поляни, хубавите и близки ски писти, привличат много любители на планината. През летните месеци тук може да откриете уют и прохлада, сред красивите борови гори на Рила, а през зимните да се насладите на искрящите бели ски писти. Любителите на пешеходния и еко туризъм, с помощта на опитен водач, могат да опознаят красивите околности на Говедарци чрез разнообразни маршрути

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване