Модерна къща с двор и басейн на 20 км до Слънчев бряг и морето

Бургас, България

Цена

€ 67 000

Площ на сградата: 115 м2

Описание

Наскоро реновирана (2017 година) двуетажна къща (115 кв.м. - ет. 1 - 65 кв.м. и ет. 2 (усвоено подпокривно пространство) - 50 кв.м.) с гараж и голям поддържан двор от 1000 кв.м., снабден с външен басейн с монтирана тента и градинска мебел, както и лятна кухня с барбекю.

Всеки от етажите е с отделен вход, като се състои от две спални, всекидневна и баня с тоалетна. Къщата включва и една тераса, веранда, помещение за 2-ра кухня с всички необходими изводи за вода и ток. Първият етаж в частично обзаведен.

Други удобства на имота:
• напълно оборудван фитнес
• сауна
• автоматична поливна система
• вода от собствен водоизточник с монтиран хидрофор
• видеонаблюдение
• климатици на 2-та етажа на къщата за отопление и охлаждане
• кабелна телевизия и интернет

Имотът е с нисък годишен данък. Част е от красиво българско село с чудесна локация до разклоненията на източна Стара планина, само на 20 км от най-големия ни морски курорт Слънчев бряг и на 20 км до летище Сарафово. Населеното място се намира в североизточната част на община Бургас, като разполага с основни ежедневни удобства и бърз и удобен достъп до големия град.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване