Уютен апартамент в хубав комплекс близо до природата

Елените, Бургас, България

Цена

€ 29 950

538 €/м2

Площ: 55.64 м2

Описание

Ваканционен имот в малък комплекс от затворен тип Вила Романа в к.к. Елените, живописно разположен в залива на Слънчев бряг, на територията на известния кралски клуб Виктория с отлична инфраструктура в красива местност. Курортът има уникална атмосфера за отдих - спокойствие, спиращ дъха свеж планински въздух, съчетан с близостта на уютен плаж и великолепна инфраструктура.

Апартаментът се намира на втори етаж с обща площ от 55.64 м2. разпределена между:
• дневна
• спалня
• оборудвана баня с тоалетна и вана
• два балкона с красив изглед към вътрешния двор и зелените хълмове

Апартаментът се предлага със следната степен на завършеност:
• PVC дограма
• подовата настилка теракота
• стени боядисани с латекс
• отопление на климатик

Жилището се продава напълно обзаведено. Кухненски бокс с кухненски шкафове, абсорбатор, керамични котлони, пералня, маса със столове, диван, холна масичка. Спалня с голямо легло и гардероб. Напълно оборудвана баня с вана и всички необходими аксесоари.

Възползвайте се от чудесната възможност да притежавате модерен дом сред спокойствие в съчетание с близост до прекрасен плаж и наличие на богата инфраструктура на съвременния курорт.

Собствениците имат възможност да използват цялата инфраструктура и съоръжения, предлагани в комплекса:
- Аквапарк;
- боулинг;
- 10 ресторанта;
- плувни басейни;
- сърф-клуб, воден парашут, водни ски;
- концертна зала - амфитеатър;
- нощен клуб;
- модерен СПА център;
- пясъчен плаж с дължина 1 км и ширина 20-40 метра;
- търговски център (под щандовете на амфитеатъра);
- аниматори;
- медицински център;
- конна езда;
- охраняем паркинг за 150 автомобила.

Годишна такса от 9.6 евро на кв.м годишно за поддръжка на комплекса.

Комплексът се намира на 50 км от летище Бургас, на 5 км от Слънчев бряг, на 2,5 км от курорта Свети Влас, само на 6 минути пеша до златен плаж (400 м) и на 200 м от автобусна спирка за редовни и бърза връзка със Слънчев бряг и Несебър.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване