Просторни апартаменти, довършени с настилки и готови бани в нова сграда до Резиденция „Бояна“

Бояна, София, България

Цена

€ 167 800 - € 330 000

1 123 €/м2 - 1 453 €/м2

Площи на жилищата: 128.59 м2 - 227.17 м2

Описание

Нова сграда с Акт 16 в спокойния и престижен столичен квартал Бояна в полите на Витоша. Възползвайте се от възможността да закупите имот в спокоен район, качествено строителство с просторни и светли помещения. Кварталът е застроен предимно с масивни къщи с поддържани дворове. Тук ще откриете държавни и частни училища, както и детски градини, кафенета и ресторанти, супермаркети, аптеки. Жилищата са предпочитани за целогодишно живеене и се отличават с лесен достъп до главни пътни артерии - бул. Цар Борис III и Околовръстен път за бърза връзка до необходими удобства.

Сградата е решена на четири етажа и предлага прекрасна гледка към Витоша планина. Може да избирате между налични апартаменти с една, две или три спални. Жилищата се предлагат за покупка напълно завършени:
• PVC дограма Kommerling, троен стъклопакет
• Стени с латекс
• Подове с естествен дъбов паркет и гранитогрес
• Завършени бани
• Поставени радиатори, лири в баните и газови котлета
• Окабеляване за телефон, кабелна телевизия, интернет

Покупката на апартамент е обвързана с покупка на мазе на цена 5000 евро. Възможност за покупка на подземно паркомясто на цена 15 000 евро.

Локацията прави проекта подходящ както за семейства, така и за млади хора, които желаят да се ползват от близостта на планината без да се лишават от удобства. Бъдещите собственици ще имат бърз и удобен достъп до централните части на града, поради изключително удобното и комуникативно местоположение.

Сграда съчетаваща качествено изпълнение, функционалност, спокойствие и сигурност и комуникативно местоположение.

Защо да закупите имот в тази сграда?
• Локация в престижния квартал Бояна, в полите на Витоша близо до Резиденция „Бояна“
• Спокойна и комфортна жилищна среда с лесен достъп до възлови удобства
• Напълно завършени жилища готови за обзавеждане
• Светли и просторни стаи
• Панорамни гледки към планината

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Видео

Карта

  Изпратете запитване