Двустайни жилища в ж.к. Младежки хълм

Младежки Хълм, Пловдив, България

Цена

€ 61 750 - € 64 300

792 €/м2

Площ: 78 м2

Описание

Представяме ви нова бутикова сграда, разположена на чудесно място в близост до ОУ Кочо Честименски. Жилищата са с площ от 61 кв.м. до 81 кв.м. , разпределени по три апартамента на етаж. Район с много добри комуникаци, в близост до търговски хипермаркети, училища, детски градини, паркове, медицински клиники. Отлична локация в ж.к. Младежки хъл в близост до Хотел Бордо, Здравна каса, ОУ Чоко Честименски, спирки на удобен градски транспорт. Офертата е за директни клиенти на агенцията.

Строителството на сградата е стартирало и навлиза във финален етап (очакван Акт 16 до края на 2019 г.). В района ще откриете няколко магазина за хранителни стоки, кафенета, ресторанти, административни сгради, а на максимум 10 минути пеш има парк, здравно заведение, аптека, супермаркет и банкови клонове.

Качествена сграда с добри разпределения.

Всеки един от апартаментите се продава завършен по БДС:
• Стени и таван - гипсова шпакловка
• Под - циментова замазка
• Ел. инсталации - до конзола
• ВиК инсталации - на тапа
• Направено окабеляване за интернет, телевизия, телефон
• Вид дограма: PVC
• Входна и вътрешни врати
• Отопление: климатици

Свободни са 2 единични гаража на цени от 13 000 евро и 1 двоен на цена от 20 000 евро. Включени в цената на апартаментите са мазета.

Сградата се изпълнява с висококачествени материали и технологии: тухли Winerberger, цветна PVC дограма, графитна топлоизолация, асансьор, луксозни общи части, външни блиндирани врати и контрол на достъп в сградата.

Кварталът се радва на добре развита инфраструктура, предлагаща всички ежедневни удобства, необходими за комфорта на всяко домакинство. Отлично съчетание на паркова и градска среда.

Защо да закупите апартамент в сградата:
• Модерно, ново строителство, без компромис в качеството;
• Избор от двустайни и тристайни жилища, подходящи за лично ползване или отдаване под наем;
• Комуникативна локация с удобен достъп до всяка точка на града;
• Всички ежедневни удобства са на пешеходно разстояние;

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване