Нова сграда със стартирало строителство до Медицински Университет, Пловдив

Младежки Хълм, Пловдив, България

Цена

€ 67 000 - € 75 000

853 €/м2 - 1 005 €/м2

Площи на жилищата: 74.62 м2 - 78.54 м2

Описание

Тристайни и двустайни апартаменти в кв. Младежки хълм, в близост до Медицински Университет, Мол Пловдив, Професионална гимназия по електротехника и електроника, аптеки, магазини, ресторанти и кафенета, ин витро клиника, булеварди Копривщица, Пещерско шосе, Васил Априлов и Свобода, паркове и градинки от централната част на културната столица – град Пловдив.

Апартаментите се разпределят между 7-те етажа на качествена жилищна сграда с асансьор (дата за започване на строителството – март, 2019 г.; планиран Акт 16 - декември 2020 г.)

Имотите се издават с:
• ПВЦ дограма
• Шпакловка и замазка
• Външна изолация
• Отопление – климатик
• Окабеляване за телефон, кабелна телевизия, интернет

Защо за закупите апартамент в сградата?
• Комфортен нов дом в района на Младежки хълм
• Атрактивни жилища на пешеходно разстояние до Медицински университет и топ центъра на града
• Функционално разпределени площи
• Доказан строител с много успешни проекти в цялата страна

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване